Ja, ik wil!

Door  |  0 reacties

Er is weer zo’n fijne Nederlandse film uit: Ja, ik wil! Vanaf 15 oktober draait hij in de bioscopen maar wij gingen al naar de Ladies Movie Night, zodat we je vast kunnen vertellen wat je kunt verwachten van Ja, ik wil!

Ja, ik wil! is een film van van regisseur Kees van Nieuwkerk, bekend van o.a. de ook al zo leuke film Pak van mijn hart. Woensdag 7 oktober ging ik samen met Laura speciaal voor Ja, ik wil! naar de Ladies Movie Night.

Een bijzonder fenomeen dat je volgens ons óf super leuk vindt óf, zoals wij, niet voor herhaling vatbaar. Iets te hoog huishoudbeursgehalte naar onze smaak. Doe ons maar een rustige zondagavond. Dan deel je de zaal met hooguit nog zes anderen, in elk geval in Almere. Heerlijk rustig. Maar goed, ik dwaal af. De film was namelijk wel een succes. Lees je mee?

Ja, ik wil!: waar gaat het over?

Tijdens een bruiloft van een collega verbreekt de vriend van dertiger Roos (Elise Schaap) op pijnlijke wijze hun relatie. Terwijl Roos verslonst van verdriet ontvangt ze de ene uitnodiging na de andere voor bruiloften.

Gelukkig is daar charmante stagiair Daan (Martijn Lakemeier), die duidelijk meer voelt voor Roos, die wel mee wil naar de bruiloften. En dan, juist tijdens zo’n bruiloft, ontmoet ze arts Jacob (Thijs Römer). Hij lijkt dé man van haar dromen te zijn. Of dat ook echt zo is gaan we niet verklappen, dat zou zonde zijn.

Wat wij van Ja, ik wil! vonden

Kort samengevat: LEUK! Het is een lekkere ongecompliceerde film met hier en daar wat voorspelbaarheid en de nodige humor. En hoewel het wel een film is die vooral vrouwen aanspreekt, denk ik dat er best een groep mannen is die hier ook een prima avond aan beleven. Dus als je een avondje lekker ontspannen film wilt kijken, is Ja, ik wil! een aanrader. Wij wensen je dan ook veel kijkplezier. Wij hebben de volgende Nederlandse film alweer uitgezocht die binnenkort in de bioscoop komt… Lang leve de voorfilmpjes!

Ga naar de Facebook-pagina van Ja, ik wil! voor meer informatie >>

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *