Het enige echte notitiekleurboek

Door  |  3 reacties

Na avonden in de tuin, hardlopen bij zonsondergang en lange wandelingen met de hond, moeten de donkere en gure herfstavonden nu anders besteed worden. Met kleuren bijvoorbeeld. En gelukkig komen er in deze periode ook weer heel veel nieuwe kleurboeken voor volwassenen uit. Waaronder Het enige echte notitiekleurboek.

“Zijn die allemaal van diezelfde uitgever?”, vroeg collega-redacteur Sabine toen ze de nieuwe stapel kleurboeken zag. Ja dus. Uitgeverij BBNC, die bekend werd door Het enige echte kleurboek voor volwassenen, komt ook deze periode weer met nieuwe én originele kleurboeken. Of vervolg-boeken op varianten die eerder aansloegen. Het enige echte notitie kleurboek is echter helemaal nieuw.

Over Het enige echte notitiekleurboek

Het enige echte notiitiekleurboekDit toffe kleurboek combineert het beste van twee werelden: een kleurboek en notitieboek in één. Een must have voor als je je to do lijsten graag van je afschrijft, of doordeweeks alvast de nodige boodschappen voor het weekend opschrijft. Maar dat niet alleen, je kunt de pagina’s ook uitscheuren (helaas geen kartelrandjes) en gebruiken als briefjes naar je partner (of kind). Extra vrolijk als je deze eerst hebt ingekleurd.

Net als alle andere kleurboeken van BBNC is ook Het enige echte notitiekleurboek weer voorzien van dikke pagina’s, waardoor stiften (mijn favoriete zijn deze viltstiften van Stabilo) niet doordrukken. En je hebt ruim 100 pagina’s in te kleuren, dus je kunt er wel even mee voort.

Titel: Het enige echte notitiekleurboek
Uitgever:
BBNC uitgevers
Prijs:
€ 6,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

3 reacties

 1. Annelies

  11 oktober 2015 at 11:33

  Dit is echt wat voor mij. Wat leuk dat je hier wat over geschreven hebt. Weer wat nieuws ontdekt op deze mooie zondag.

 2. Vivian

  11 oktober 2015 at 12:23

  Deze vind ik echt leuk, misschien ga ik ‘m wel kopen!

 3. Anouk

  11 oktober 2015 at 14:09

  Ik vind het wel erg snel gaan! Maar… deze lijkt me dan wel erg leuk, hoewel ik er eigenlijk wel genoeg heb, haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *