Mondaymorning wrap up! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Elke maandag onze favorieten. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine?

Favorieten van

Alles over de favorieten van deze week

1. Mooie teksten & pakkende quotes: redacteur Laura heeft er een zwak voor. Niet gek dat dit tekstbord hoog op haar wishlist staat.

2. Nu het kouder wordt, is het tijd om warmere schoenen te denken. Laura zag deze O’Neill laarzen bij Van Dalen en was verkocht. Ze kon zich een week inhouden en toen trok ze haar portemonnee. Warm zitten ze zeker & wat zijn ze goed te combineren met stoere outfits.

3. Leren armbanden, Sabine vindt ze mooi maar ook snel te grof. Dit armbandje heeft wel het stoere van leer, maar door de combinatie met het sierlijke kettinkje en steentje is hij allesbehalve grof te noemen. Drie keer raden wie deze leren armband nu draagt…

4. Tony’s chocolade kun je meestal wel vinden in de kast van Sabine en dan de blauwe verpakking met extra pure chocolade. Deze special edition met amandel en zeezout móet ook geproefd!

5. Na het succes van Het Gerecht – die we hier al positief recenseerden – is Inge Ipenburg terug met een nieuw boek: Een schitterend ongeluk. Het eerste hoofdstuk smaakt in elk geval vast naar meer. Binnenkort vind je hier de review.

6. Grappige kaarten hangen in en zwerven door Laura’s hele huis. Momenteel is dit de favoriet: Life is too short to wear boring clothes.

7. Laura heeft een zwak voor kleurboeken en maakt met liefde alle reviews voor Like & Love (it!). Vorige week lag Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen op de mat. Laura is al aan de slag met de rood en groene stiften. En dat mag al best; over ruim 70 dagen is het al kerst!

8. Onlangs mochten we voor Like & Love (it!) shoppen bij Didi. We dachten altijd dat het voor echt oude mensen was (vergetend dat we zelf dertig en veertiger zijn), maar Didi verraste positief. En nu hebben ze weer zulke leuke dingen in de webshop. Dit tuniekje graag.

9. Hoe cool: een kartonnen hond (in meerdere rassen verkrijgbaar nog ook!) waarop je al je spullen kwijt kan. Deze wil Laura – golden retriever fan in hart en nieren – graag op haar werkkamer. Mocht je een bulldog, chihuahua of teckel hebben die hebben een eigen versie.

Onze favorieten van deze week. Hopelijk niet te schadelijk voor jouw portemonnee….

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *