HEMA x Fab: een samenwerking waar je hebberig van wordt!

Door  |  2 reacties

Het is al jaren een fenomeen; bekende merken die met elkaar gaan samenwerken en zo verrassende collecties ontwikkelen. Denk aan H&M met alle modeontwerpers, Adidas & Pharell en Topshop & Kate Moss. En nu is er een wel hele leuke collectie op de markt: het oerhollandse HEMA heeft samen met het hippe Fab. een accessoirelijn ontwikkeld. En wij zijn fan!

Hema Fab

Waar bestaat de collectie uit?

In de tijdelijke collectie HEMA x Fab. vind je maar ruim 20 échte HEMA producten die een vleugje Fab. hebben gekregen. Verwacht dus vele opvallende details zoals de sterren en hartjes waar Fab. zo bekend om staat.

De items zijn verdeeld over twee collecties. Zo is er de Basis collectie die te koop zal zijn alle Hema-filialen en online. Hierin vind je allerlei handige, hippe items zoals unieke paraplu’s, korte regenlaarsjes met sterren en opvallende sleutelhangers. Ideaal om je garderobe voor te bereiden op de regen die ons ongetwijfeld nog te wachten staat.

De tweede collectie is de Luxe collectie en deze is t.z.t. alleen in geselecteerde winkels en op de website verkrijgbaar. Bereid je voor op onder andere lederen tassen, mooie notitieboekjes en pantysokjes.

Wanneer zijn de items verkrijgbaar?

Het Nederlandse merk Fab. werd in 2006 opgericht door Fabienne Chapot. Sindsdien verovert het merk met haar portemonnees en tassen in statement prints en felle kleuren de hele wereld. Met de samenwerking met Fab. lijkt Hema zich dus te richten op een specifiek modepubliek. Fabienne Chapot is erg trots op de samenwerking: “Wij wilden voor HEMA blijmakers ontwerpen die iedere dag een lach op je gezicht toveren. Items voor dagelijks gebruik met een Fab. knipoog.” De collectie HEMA x Fab. is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkels en via de website van HEMA.

Bekijk snel alle producten. Wat vind jij van de samenwerking?

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

2 reacties

  1. Esmée

    12 oktober 2015 at 17:32

    Ik zag het pas al in de winkel! Echt hele gave spullen!

  2. Annelies

    12 oktober 2015 at 21:38

    Wat een geweldige samenwerking!! Hier word je inderdaad hebberig van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *