Koekenbakkers opgelet: de leukste Halloween koekjes!

Door  |  0 reacties

Koekjes bakken is altijd leuk (en lekker), maar koekjes bakken voor Halloween wordt met deze verrassende recepten voor Halloween koekjes nog leuker. Of je nu visite verwacht of niet, deze staan toch super leuk op tafel tijdens Halloween?

In principe kun je met een basis koekjesrecept en een uitsteker die met Halloween te maken heeft al een heel eind komen. Wij zochten naar negen inspirerende recepten/ideeën om nóg leukere Halloween koekjes te maken. Het ene recept vergt iets meer geduld en ervaring als het andere recept maar keuze genoeg. Kijk je mee?

Halloween koekjes

Alles over deze Halloween koekjes

1. Griezelen hoort bij Halloween. Deze griezelkoekjes mogen dus eigenlijk niet ontbreken tijdens Halloween. Leuk om samen met de kids te maken!

2. Frankenstein past ook perfect bij Halloween. En anders deze Frankenstein koekjes wel. Bijna te mooi om op te eten. Bijna….

3. Niet zo handig met vormpjes en koekjesdeeg? Deze schuimspookjes zijn redelijk eenvoudig te maken én minstens net zo leuk.

4. Die appel waar Sneeuwwitje een hap uit nam, je weet wel die giftige…. Perfect om daar Halloween koekjes van te maken.

5. Een waar kunstwerk dit koekje met een heus spinnenweb en spinnetje. Niet echt eng te noemen, eerder schattig, maar wel superlekker!

6. Heksen horen ook absoluut bij Halloween. En wat gebruiken Heksen als vervoermiddel? Juist, bezemstelen en deze bezemsteelkoekjes  eten we gewoon lekker op.

7. Ahhhh…. deze mummie- en vleermuiskoekjes op een stokje vind ik dus super schattig. Of is dat niet de bedoeling met Halloween?

8. Nog meer Halloween koekjes op een stokje! Dit keer een variant voor de Oreo-fans die vrij eenvoudig te maken is.

9. Deze skeletmannetjes zien er niet alleen heel erg leuk uit maar zijn ook nog eens glutenvrij.

Het mag inmiddels duidelijk zijn; ik bak graag. Mijn favoriet uit dit rijtje is absoluut nummer 6, de bezemstelen! En jij, welke Halloween koekjes ga jij maken?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *