Kerst bij Ikea: 300% kerstvoorpret

Door  |  0 reacties

Toegegeven: we zijn misschien wat overenthousiast als het aankomt op kerst. En misschien zijn we wat vroeg met de kerstartikelen, we moeten immers nog ruim 70 dagen aftellen tot kerst. Maar als Ikea met haar nieuwe kerstcollectie komt dan moeten we daar toch wel direct aandacht aan besteden? Niet in de laatste plaats omdat we hier zelf het liefst direct heen rennen.

Over de IKEA kerstcollectie van 2015

IKEA staat dit jaar in het teken van ‘aandacht’ en dat geldt ook zeker dit jaar voor hun kerstcollectie:

Aandacht maakt kerst mooier. Laat alle stress voor de kerstdagen van je afglijden en besteed wat extra aandacht aan de dingen die kerst zo mooi maken. Zoals het versieren van je huis met deze feestelijke kerststerren. Verwelkom de winter met de stralende STRÅLA hanglamp of andere stervormige decoraties uit de VINTER 2015 collectie.

Toegegeven; de collecties zijn ook wel om hebberig van te worden. Neem een kijkje op Ikea.nl en je wensenlijst wordt waarschijnlijk net als de onze erg lang. Want die koekjesvormen zijn zo leuk, en die lampjes. Of wat dacht je van dat inpakpapier? Allemaal voor kleine prijsjes en dus schroom je niet om wat extra’s aan je boodschappenlijst toe te voegen is onze ervaring.

Kerstdiner in stijl met IKEA

IKEA kerstcollectie 2015, dinerenKerst & eten is onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarom besteed IKEA ook dit jaar weer veel aandacht aan producten voor lang en lekker tafelen. Zo vind je in de VINTER 2015 collectie prachtige handgemaakte champagneglazen. Versierd met sneeuwvlokken. Die je overigens ook terug ziet in de waterglazen. Maak je kerstdiner compleet met nostalgische tafelkleden (welkom terug, rood met witte kerst) en bijpassend servies. Ook de STRÅLA tafellamp mag uiteraard niet ontbreken. Je hebt trouwens ook toffe hanglampen in deze serie.

In de kerstboom

Redacteur Laura kijkt er al sinds de zomer naar uit: nieuwe kerstballen kopen. Door een woonkamerverbouwing passen de oude ballen en piek echt niet meer. Een goede reden om flink in te slaan! En dat kan zeker met de IKEA kerstcollectie. Het wordt alleen wel lastig kiezen uit de traditionele lampjes en kerstballen, de stoffen sneeuwpoppen, zachte hartjes en glimmende dennenappels? En ai, die houten kerstballen zijn ook wel heel erg tof.

Tel daarbij op de flinke hoeveelheid decoratie voor de rest van het huis… In de IKEA kerstcollectie vind je namelijk ook winterse kransen voor aan de deur en rendier-deurmatten. Dat wordt een pijnlijk uitstapje voor je portemonnee.

Onder de kerstboom

IKEA kerstcollectie 2015; inpakkenNiets fijner dan mensen in je omgeving verrassen met onverwachte cadeautjes onder de kerstboom. Extra leuk als het sierlijk is ingepakt!

De papershop van IKEA is met de VINTER 2015 collectie flink uitgebreid. Schattige kraftzakjes versierd met een sneeuwpop, glimmende cadeaulabels in zilver en goud, winters cadeaupapier en toepasselijk maskingtape in rood met wit. Wij gaan inslaan!

Komend weekend brengen we een bezoekje aan IKEA Amersfoort, waar de eerste kerstartikelen al staan tentoongesteld. Tijd om dan ons favorieten-lijstje van de IKEA kerstcollectie met jullie te delen en langzaam steeds meer in kerstsfeer te komen.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *