reWrap: een hippe tas gemaakt van… bomen!

Door  |  0 reacties

Geef jij om duurzaamheid, maar wil je er ook graag stijlvol uitzien? Het Amsterdamse merk reWrap ontwerpt sinds 2010 de prachtigste tassen, laptopsleeves en telefoonhoesjes volgens het Cradle to Cradle-principe: voor ieder ontwerp worden bestaande grondstoffen volledig hergebruikt. Op naar een betere wereld!

De nieuwste aanwinst in de collectie van reWrap wordt tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven (17 t/m 25 oktober) gepresenteerd. Het gaat hier om een wel heel speciale tas, het is namelijk een hele hippe Boomtas!

Over de Boomtas van reWrap

reWrap boomtasEen unieke designtas die helemaal biologisch afbreekbaar is, dat is de Boomtas. De tas bestaat uit een heleboel bijzondere materialen.

De buitenkant van de tas is opgebouwd uit 100% hergebruikt kokosdraad dat is gemengd met natuurlijk rubber dat door de zon gedroogd is. De speciaal ontwikkelde handvaten zijn gemaakt van biologisch walnotenhout.

De tas heeft dankzij deze materialen en het ontwerp een minimalistische en luxe look. Er is echter niet alleen aan het uiterlijk gedacht, de Boomtas is ook nog eens enorm licht en waterdicht. En natuurlijk niet te vergeten… ben je klaar met de tas? Dan kan deze op de composthoop en zal hij uiteindelijk volledig van de aarde verdwijnen!

Verkrijgbaarheid

ReWrap heeft 2,5 jaar gewerkt aan het ontwerpen van deze bijzondere tas, maar nu is hij toch eindelijk voor iedereen te koop. Een steentje bijdragen aan het milieu is echter niet goedkoop; de Boomtas kost € 275,-. Maar dan heb je natuurlijk wel een gave, duurzame en unieke tas.

Je kunt de tas bestellen via de website van reWrap, de verzendkosten zijn binnen Europa gratis. In deze webshop vind je nog meer artikelen, zoals laptopsleeves en telefoonhoesjes van 100% biologisch schapenwol.

Vertel het ons! Wat vind jij van de Boomtas? Stijlvol of toch net iets te natuurlijk voor jou? 

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *