Chocolade + cupcakes = Chocolate Cupcake Day

Door  |  0 reacties

Chocolade kan altijd en overal. En cupcakes ook. Dus snappen wij best dat er een speciale Chocolate Cupcake Day bestaat. En die is dus vandaag. We grijpen die gelegenheid uiteraard graag aan om negen verrukkelijke chocolade cupcakes uit te zoeken en met jou te delen. 

Iedereen lust wel een goede cupcake (of twee…) en dan is de vraag eigenlijk alleen nog welke smaak de beste smaak is. Aardbeien, vanille, citroen…. allemaal goed maar de allerbeste cupcake is toch wel de chocolade cupcake. Het beste van twee werelden samen gebracht. Kijk je mee naar deze negen verrukkelijke chocolade cupcakes die wij voor je uitzochten?

Chocolade cupcakes

Alles over deze chocolade cupcakes

1. Chocolade en munt is ook zo’n fijne combinatie en doet het daardoor prima als dessert. De kleurencombinatie voldoet prima aan ‘het oog wil ook wat’.

2. Chocolate Strawberry Cheesecake Cupcakes zegt u? Ja hoor, kom maar door. Daar weten wij wel raad mee.

3. En deze chocolade lave cupcake hoort absoluut thuis in de categorie ‘dingen waarvoor je mag wakker maken’. Wat jij?

4. Speciaal voor alle Nutella-liefhebbers onder jullie: de Nutella cupcake. Als je Nutella-hart hier niet sneller van gaat kloppen….

5. Als er iemand een fan is van witte chocolade dan is het wel redacteur Laura. Dus deze is speciaal voor jou, de White chocolate cupcake.

6. Stel je voor, een chocolade cupcake met een vulling van vloeibare caramel in het midden. En dan daar bovenop een frosting van chocolade en caramel én rolo. Daar wordt je gewoon stil van toch?

7. Donkere pure chocolade met sinaasappel is een klassieke combinatie die het altijd goed doet. En kijk hoe prachtig die kleurencombinatie is.

8. Pindakaas; je houdt ervan of je haat het. Maar misschien haat je het toch iets minder in de vorm van deze geweldige Chocolate Peanut Butter Cupcakes

9. We sluiten af met een briljante chocolade cupcake voor volwassenen: verzadigd met Baileys. Proost!

Als je het over ‘food porn’ hebt voldoen deze negen recepten voor chocolade cupcakes perfect. Welke chocolade cupcake ga jij als eerste maken én uitvoerig proeven? 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *