Mondaymorning wrap up! De favorieten van…

Door  |  1 reactie

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Elke maandag onze favorieten. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine?

De favorieten van...

Alles over de favorieten van deze week

1. Ai, nachtvorst! En als er iemand niet tegen kou kan dan is het Laura wel. Gelukkig heeft ze haar winter-buddy bij de hand, deze handige kruik.

2. Instagram is een gezamenlijke verslaving op de redactie, evenals het spotten van leuke producten waarop of waarmee je Instagram-foto’s kunt laten afdrukken. Van de week ontdekten we Tonki en we wachten nu op onze proefexemplaren. Al zijn we stiekem al verkocht!

3. Gespot terwijl we research deden voor onze kerst-artikelen: deze lichtletter X van xmas. Ook leuk voor op kinderkamers met de eerste letter van de voornaam. Verkrijgbaar bij, hoe kan het ook anders, HEMA.

4. Gespot bij Zeeman: zwart/wit keukentextiel met grachtenpandjes, abstracte figuren en stipjes. De grachtenpandjes vind je op nog veel meer producten terug. Neem een kijkje in de webshop of ga naar je lokale winkel.

5. We kunnen er niets aan doen dat we de HEMA zo vaak promoten; ze hebben zoveel leuke producten. Neem nu deze glazen stolp, die sinds kort bij Sabine thuis staat. Niet op een vaste plek en ook niet met een vaste inhoud. Je kunt er alle kanten mee op. Binnenkort maakt Sabine er een Sinterklaas-stolp van.

6. Dit is dus echt een must have voor de hondenliefhebber van de redactie, Laura. Hier gaat ze de hele winter in bloggen op luie weekenddagen. Ook meteen een bron van inspiratie trouwens; binnenkort een artikel met de leukste quote sweaters.

7. Nu het weer kouder wordt en de wind guur heeft Sabine weer een fijne tube Skin Food, haar favoriete verzorgingsproduct, in huis gehaald. Verwennerij voor de handen en ’s avonds voor het slapen gaan op het gezicht. En de gevoelige huid van de jongste zoon wordt er ook blij van.

8. Als Sabine wat in haar hoofd heeft, dan wil ze het ook. Zoals een crockpot. Nog geen dag nadat ze had gezegd dat er een wilde, had ze ‘m in haar bezit. Wat een fijn ding voor de lekkerste stoofpotjes, soepen en meer. De crockpot doet zijn ding terwijl je zelf andere dingen doet, ook buitenshuis. Ideaal!

9. Op de redactie zijn we al helemaal in kerststemming. Laura heeft zichzelf nieuwe kerstversiering beloofd, omdat de oude kerstversiering niet meer match bij de nieuwe inrichting. Deze kerstballen van Bloomingville staan o.a. op het lijstje.

Wat een dikke glimlach krijgen we toch van onze nieuwe rubriek. Jij ook? Oh en sorry als hij pijn doet aan je portemonnee. Wel goed voor de economie!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Annelies

    19 oktober 2015 at 10:47

    Hele mooie favorieten! Ja, echt! Er zitten wat dingetjes tussen die ik zelf ook op mijn favorieten zou zetten zoals die trui en stolp bijvoorbeeld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *