Vrolijk de herfst door met de leukste oranje herfstitems

Door  |  0 reacties

De blaadjes aan de bomen hebben inmiddels weer de prachtigste herfstkleuren. Oranje is er een van. Hoewel we oranje meestal associëren met Koningsdag en voetbal, is oranje ook prachtig om te gebruiken in je interieur of outfit. Kijk je mee naar de negen leukste oranje herfstitems?

In de herfst verplaatst het leven zich weer van veel buiten naar veel binnen. De verwarming gaat weer aan, eerder donker dus kortere dagen, de winterjassen komen weer tevoorschijn… Kortom, een frisse opvallende kleur als oranje kan ons helpen om vrolijk de herfst door te komen. Wij zochten negen oranje herfstitems voor je uit.

Oranje herfstitems

Alles over deze negen oranje herfstitems

1. Lekker wat extra kussens op de bank om die kille herfst en winter door te komen. Deze bijvoorbeeld van LODSH. Door de zebra waan je je zo in het warme Zuid-Afrika…

2. De nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober gaat de klok naar wintertijd. Deze flipped klok van NeXtime kun je dus gelijk een uur achteruit zetten. Fijn even dat uurtje extra slapen.

3. Een beetje herfstsfeer aan je outfit toevoegen doe je simpel met leuke accessoires. Deze armband van A Beautiful Story doet dat zeker.

4. Lekker opwarmen met een pot thee (en wat lekkers) na een lange herfstwandeling? Deze klassieke ronde theepot in knaloranje zorgt voor een vrolijke eye catcher.

5. En de thee uit die leuke knaloranje theepot schenk je dan natuurlijk in deze stoere mokken van Le Creuset in diezelfde knaloranje kleur.

6. In de herfst en winter kun je nooit sjaals genoeg hebben. Want zoveel outfits, zoveel sjaals… Deze lekkere zachte sjaal met oranje bies van Pom-Amsterdam voegt gelijk herfsterig oranje aan je outfit toe.

7. “Rudolph the red nosed reindeer…” in fel oranje voor aan de muur. En dat kan prima want voor je het weet is het kerst.

8. Ook in de herfst is het belangrijk om voldoende water te drinken. Zorg dus dat je altijd een flesje in je tas hebt. Wel zo leuk om in de herfst voor deze oranje Dopper te kiezen.

9. De laatste in dit rijtje is toch wel herfst bij uitstek. Een deurstopper in de vorm van een herfstblad in fel oranje zodat hij lekker opvalt en je er niet snel over zult struikelen.

Je krijgt bijna zin in een lange herfst toch, met deze negen oranje herfstitems? Welke vind jij het allerleukst?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *