Shoot! Fotograferen met je hart: ook jij kan het

Door  |  0 reacties

Heb jij een spiegelreflexcamera, maar schiet je nog steeds alles op de automaat? Tijd om daar verandering in te brengen zonder dat je per se technische kennis nodig hebt. Leer fotograferen met je hart aan de hand van de gouden tips van blogger Anki Wijnen van Zilverblauw.nl.

De valkuil van veel mensen; je koopt een dure spiegelreflexcamera en vervolgens schiet je alles op de automatische stand waardoor je nog niet per se meer uit de foto’s haalt dan toen je nog een compactcamera in je bezit had. Waar je je door laat tegenhouden? Ongetwijfeld door de handleiding vol technische termen en tutorials op internet die ook al niet veel makkelijker zijn.

Tegen dit probleem liep Anki ook aan. Ze gooide de handboeken aan de kant. Maar kon daardoor niet alles uit de foto’s halen wat ze wilde en liep tegen beperkingen aan. Van de een op de andere dag besloot ze desondanks op de manuele stand te gaan fotograferen. Op gevoel. En haar gevoel bracht haar verder dan alle handleidingen die ze ooit las. Aan de hand van haar eigen ervaringen schreef ze het boek Shoot! Leer fotograferen met je hart!.

Wat kun je verwachten van Shoot! Fotograferen met je hart?

Shoot! Fotograferen met je hartShoot! Fotograferen met je hart is niet alleen een geweldig boek vol inspiratie, de tips van Anki zijn ook nog eens goud waard én geschreven voor beginnende fotografen die niet houden van technische termen. Aan de hand van leuke en uitdagende DIY opdrachten ga je aan de gang met haar tips. Want er is maar één manier om écht te leren fotograferen: vaak doen!

En of je nu van het fotograferen van mensen, eten of interieur houdt; alles komt aan bod in Shoot! Fotograferen met je hart. Anki leert je daarnaast hoe je je compositie bepaalt, hoe je gevoel vastlegt in een foto, hoe je om kunt gaan met beschikbaar licht en ze leert je je camera kennen. Heb je geen spiegelreflex camera? Er is een speciaal hoofdstuk over smartphone fotografie.

Kortom: Shoot! Fotograferen met je hart is een must have voor iedereen die meer uit zijn of haar foto’s wil halen.

Titel: Shoot! Fotograferen met je hart
Auteur: Anki Wijnen
Uitgeverij: Uitgeverij Snor
Prijs: € 19,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *