De enige echte kleuragenda 2016

Door  |  1 reactie

Heb jij het liefst een vrolijke & kleurrijke agenda? Schaf nu vast De enige echte kleuragenda 2016 aan en zorg er zelf voor dat je volgend jaar elke week extreem vrolijk wordt. Van je eigen lievelingskleuren.

De enige echte kleuragenda 2016Er was al een kleuragenda waar studenten en scholieren op los konden gaan, eentje die van september tot september liep. Maar daar hebben werkende mensen doorgaans weinig aan. En dus is er nu ook De enige echte kleuragenda 2016 die gewoon van januari tot december loopt.

De enige echte kleuragenda 2016: wat kun je verwachten?

Als je genoeg kleurt in elk geval een heel vrolijk jaar. Want tussen elke week vind je een dubbelzijdige kleurplaat. Daarnaast vind je voorin bonuskleurplaten en een jaarplanner. Achterin wisselen kleurplaten en Doodle-pagina’s zich af. Praktisch omdat je al je informatie er in kwijt kan, leuk omdat je óók al je creativiteit er in kwijt kan. Dat wordt een vrolijk 2016 als het aan ons ligt!

Titel: De enige echte kleuragenda 2016
Uitgeverij: BBNC uitgevers
Prijs: € 14,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Bettie

    22 oktober 2015 at 18:48

    Leuk!! Al twijfel ik wel of ik deze zou kopen, want ik heb liever dan gewoon een ‘saaie’ agenda en kleuren doe ik wel in mijn kleurboek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *