Allerhande Kerstfestival: inspiratie voor je kerstmenu

Door  |  0 reacties

Grijp jij wanneer je op zoek ben naar inspiratie voor wat je nu weer op tafel moet zetten al snel naar de Allerhande? Dan hoeft jouw kerstmenu dit jaar niet te vrezen! In december vindt namelijk in Utrecht het Allerhande Kerstfestival plaats, een supergezellig foodfestival waar je allerlei lekkers kunt proeven en menu-inspiratie op kunt doen voor alle gangen van je kerstdiner.

Wat is er te doen op het Allerhande Kerstfestival?

Het Allerhande Kerstfestival staat natuurlijk in het teken van eten. Er zijn op het Borrelplein allerlei stalletjes en kraampjes waar je de lekkerste producten kunt proeven en kopen, er zijn kookdemonstraties (leer precies hoe je straks op Kerstavond die verdomde oester open moet maken!) en je kunt kookworkshops volgen van bekende chefs. Heb je vragen over jouw kerstmenu? Stel ze aan de vele experts die aanwezig zijn, van chefkoks tot slagers en sommeliers. Zo wordt kerstinkopen doen wel heel leuk!

Naast genieten van heerlijke producten worden er ook nog enkele andere activiteiten georganiseerd. Zo is er van alles te doen voor kids, worden er liveoptredens gehouden en is er een heus schaatsplein waar je winterse snacks kunt kopen voor als je trek hebt gekregen na alle activiteiten. Nog op zoek naar leuke kerstversiering en tafeldecoraties? Dan kun je terecht in de Allerhande Kerststraat.

Kortom: het Allerhande Kerstfestival is een kerstfestijn voor iedereen!

Praktische informatie

Dit jaar vindt het Allerhande Kerstfestival plaats op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 december in het karakteristieke Spoorwegmuseum in Utrecht. Kaartjes voor het festival zijn nu al online te koop en hierbij geldt: op = op! Voor volwassenen is de prijs € 10,- en voor kinderen van 6 t/m 17 jaar is de prijs € 5,-.

Je krijgt bij het kopen van een kaartje een bepaalde entreetijd waarop je het festival kunt bezoeken, zo wordt het niet te druk op de locatie. Inschrijven voor de workshops kan alleen op het festival zelf. Kijk voor meer informatie op de website van het Allerhande Kerstfestival.

Ja, we zijn er vroeg bij, het is nog oktober! Maar we willen de kaartjes niet mislopen en hebben dus vast een kruis in onze agenda gezet. Lekker al twee weken voor kerst helemaal onderdompelen in lekkernijen. Ga je mee?

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *