Kerst bij HEMA: voordelige kerstdecoraties én meer

Door  |  0 reacties

Dat je dan op donderdagavond bij HEMA bent en er nog geen kerstafdeling te vinden is, om de volgende dag online te zien dat ze dus al wél allemaal kerstartikelen zijn. Dat wordt dus snel weer een retourtje HEMA voor deze toffe kerstproducten.

Onze verlanglijstjes zijn al aardig gevuld; HEMA heeft betaalbare en originele cadeautjes in hun assortiment. Zo werden we al verliefd op de handcrèmes, de glazen stolp en de lichtletters. Nu kopen ze ook nog eens met een hoop toffe kerstdecoraties en nog leuker inpakmateriaal. Tijd om te kerstshoppen!

Kerst bij Hema

Kerst bij HEMA: alles over onze favoriete producten

1. We werden al verliefd op de lichtletters, maar nu ook op deze lichtster. Hoewel in de webshop even niet meer verkrijgbaar wel in diverse winkels.

2. Omdat je nooit genoeg kerst-inpakmateriaal kunt hebben: zilverkleurig washi tape. Ook verkrijgbaar in goud overigens.

3. Leuk voor bij het kerstdiner: op deze krijtbordjes in kerstboomvorm schrijf je het menu.

4. Heb je een zwak voor stempels? Check deze stempelset in kerstsfeer.

5. Kerstboomkaarsen in wit, rood, groen en zilver: die vind je ook bij HEMA.

6. Deze kerstbal met sneeuwpop is toch te leuk om te laten liggen?

7. Geen ruimte voor een echte of grote kerstboom? Check deze houten kerstboom van 30 cm (met glitters!). HEMA verkoopt ook veel kerstdecoraties om hem mee aan te kleden.

8. Ben je dol op traditionele kerstkleuren? Hang deze slinger achter het raam.

9. Simpel, modern én met glitters: de ideale kerstkaarten vind je ook bij HEMA.

En dit is nog maar een kleine selectie uit de bijna 250 kerstartikelen van Hema, waaronder ook de schattige kersthangers die je bovenaan dit artikel ziet. Maak daar meer eens een keuze uit!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *