Monday morning wrapup! De favorieten van…

Door  |  1 reactie

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Elke maandag onze favorieten. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine van deze week?

Favorieten

Alles over de favorieten van deze week

1. Een van de eyecatchers in de keuken van Laura; deze toffe lightbox. Verkrijgbaar op o.a. Livv Lifestyle in A4 en A5-formaat.

2. Laura trakteerde zichzelf vorige week op nieuw servies, het zwart/wit servies van Dutch Rose. Als je hier ’s ochtends melk uit drinkt word je toch direct blij?

3.Sinds lange tijd weer een musical die Sabine dan wél leuk lijkt. Binnenkort maar eens een datum prikken en kaarten bestellen voor The Bodyguard.

4. De tijd van pepernoten en speculaas is aangebroken. Sabine bakt speculaas het liefste zelf, veelal in de vorm van speculaasbrokken. Maar met deze speculaasplank zou ze ook wel raad weten.

5. Hoog op het verlanglijstje van Laura: dit glitter-horloge van ICE Watch. Voor bij de decemberoutfits. Nu nog kiezen welke variant…

6. Zo gaat dat nu altijd; Sabine koopt wat en Laura wil het dan ook. En vice versa. Sabine heeft deze trui net besteld en binnenkort loopt Laura er waarschijnlijk ook in. Dat wordt goed afspreken wie wanneer wat draagt.

7. “Ik heb een cadeautje voor je”, zei Laura. Sabine maakte het open en daar was die super leuke taartschep die ze eerder zelf al in haar handen had gehad bij FlyingTiger. De rij bij de kassa had ervoor gezorgd dat Sabine hem nog niet zelf had gekocht. Gelukkig maar….

8. Je zou voor je werk maar de hele dag met reizen bezig mogen zijn… Geen straf volgens Laura, die voor het leukste online reisbureau van Nederland werkt. Boeken als deze lezen hoort bij haar werk. En wat krijg je daar een inspiratie van. De vraag is nu alleen; welke bestemming wordt het volgend jaar? Iene miene mutte maar doen met de 500 mooiste plekken ter wereld die in dit boek staan.

9. Omdat de kamer van kleine broer (de bijnaam voor de jongste zoon van Sabine) langzaam maar zeker een grote jongenskamer (met veel zwart/wit) mag worden, staat deze poster hoog op de wensenlijst. Te leuk toch?

Is een van onze favorieten van deze week nu favoriet bij jou?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Esmée

    26 oktober 2015 at 16:52

    Leuke favorieten. Ik vind de lightbox erg gaaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *