A lot of fun! Kerstcadeaus inpakken met Ikea

Door  |  0 reacties

Ben jij de afgelopen week bij Ikea geweest? Dan heb je vast kennisgemaakt met hun nieuwe kerst-collectie. Inclusief toffe producten om jouw kerstcadeaus op een wel heel leuke manier in te pakken. Je moet wel verliefd worden op de Vinter 2015 collectie!

Hoe leuk het ook is om kaartjes op de mat te zien liggen als je thuiskomt na een dag werken, veel van de kaartjes zijn behoorlijk onpersoonlijk. Ja, er staat een naam in, maar dat is dan ook alles. Persoonlijk probeer ik het net iets leuker aan te pakken. Zo stuurde ik vorig jaar kleine (en een paar grote) verrassingspakketjes naar de mensen om me heen die dat verdient hadden om uiteenlopende redenen. Een kennis die haar man verloor en voor het eerst kerst zonder hem moest vieren, een vriendin die zo goed ging met haar fotografiebedrijf dat zelfs ik er trots op was, mijn beste vriendinnetje omdat ze er altijd voor me is…

Ook voor dit jaar heb ik al wat cadeaus in huis liggen en ik weet nu al dat het inpakken én de persoonlijke kaartjes erbij schrijven weer veel te veel tijd gaat kosten. Of althans; meer dan ik vooraf had bedacht. Gelukkig helpt Ikea me uit de brand; ze hebben hun inpakcollecties nu al in de winkel liggen. Kijk je mee wat er nu al bij mij op zolder ligt?

100% traditioneel kerst

Ikea heeft haar kerstcollectie dit jaar in tweeën gesplitst: Nordic Light en Nostalgic Traditional. Deze laatste is er voor liefhebbers van de traditionele kerstkleuren: rood, wit en groen. Met hier en daar een tikje modern grijs.

Een traditie die mij stiekem heel erg aan het hart ligt, want dit is hoe kerst als klein meisje voor mij was. Traditionele prints met kerstbomen en -klokken, simpele maar 100% kerst-labels, wit met rode patroontjes… Alleen de washi tape bestond toen nog niet, maar aangezien ik daar anno 2015 helemaal weg van ben komt het helemaal goed. Hieronder vind je een kleine selectie uit deze toffe lijn. Kerstcadeaus inpakken wordt zo wel erg leuk.

Kerstcadeaus inpakken met Ikea

Kerstcadeautjes inpakken in pastel

Eerlijk is eerlijk; ik ben dol op de Scandinavische zwart/wit trend en gezien de Scandinavische achtergrond van Ikea had ik gehoopt en verwacht dat ze daar dit jaar wat mee zouden doen in kerstcollectie. Helaas. Daarentegen verrasten ze me daardoor wel des te meer met de Nordic Light-serie.

De inpakserie van Nordic Light wordt gekenmerkt door het gebruik van pasteltinten, en ook de zilver en goud tinten ontbreken hier niet. Glimmer op en top ook wel. En op en top Scandinavisch door de minimalistische prints. Een stuk moderner dan het gezellige Nostalgic Traditions.

Ik heb een aantal vriendinnen die ik zeker weten een plezier doe als ik kerstcadeautjes inpak met dit geweldige inpakpapier, de net zulke leuke cadeaudoosjes- en -tasjes, lintjes en niet te vergeten de labels. Ik heb dus stiekem al veel te veel ingeslagen. Hieronder vind je mijn favorieten.

Kerstcadeaus inpakken met Ikea

Nieuwsgierig geworden naar de hele inpaklijn voor kerst? Neem een kijkje op Ikea.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *