Good Morning: met deze dekbedovertrekken geen koude nachten meer

Door  |  0 reacties

De Woonbeurs is al achter de rug, maar wist je dat heel de maand oktober traditioneel in het teken van wonen staat. Tijd om stil te staan bij de slaapkamer. Want de nachten worden koud en als iets niet van is dan is het ’s nachts rillend wakker liggen. Dat is verleden tijd met de dekbedovertrekken van Good Morning.

Na onze grote woonkamerverbouwing en een verbouwing aan onze kleedkamer (ja, ik heb geen eigen kledingkast, maar een hele kamer) vinden we stiekem onze slaapkamer maar saai. Stiekem zijn we aan het brainstormen over een nieuwe slaapkamer, er is alleen één ding waar we niet uitkomen: de kleur. En dus besloot ik mooie dekbedden te gaan zoeken en hoopte ik zo op dé kleur te komen.

En toen ontdekte ik Good Morning… Kiezen is nu al helemaal onmogelijk, er zijn zoveel leuke kleurencombinaties mogelijk als je naar hun dekbedden kijkt. Het kiezen wordt dus alleen maar lastiger, maar de Good Morning dekbedovertrekken wilde ik jullie niet onthouden. Kijk je mee naar mijn favorieten?

Good morning dekbedovertrekken

Alles over deze Good Morning dekbedovertrekken

1. Als ik ga voor de stoere slaapkamer dan zou grijs een goede basis zijn. Maar met welke kleuren dan? Nou, dit sterren dekbedovertrek brengt me wel op een idee.

2. Ook stoer en dan ook nog eens de staat waar ik acht jaar geleden mijn hart aan verloor; New York!

3. Lekker kleurrijk! Maar heel eerlijk, er zijn denk ik maar weinig mannen die hier onder willen liggen. Weinig kans dus.

4. Ik ben dol op mooie quotes (volg je ons al op Instagram voor mooie quotes?) en dit Good Morning dekbedovertrek is natuurlijk wel een mooie rustige basis voor een nieuwe slaapkamer.

5. Met dit dekbedovertrek heb ik nooit meer een winters gevoel. Hoe koud ook. Dat zou toch fijn zijn?

6. Hoewel ik in de online media werk heb ik nog altijd een zwak voor geprinte media. Kranten bijvoorbeeld. Daar zou ik best onder willen slapen. Stoer ook!

7. Ik ben dol op mooie en speelse typografie. Leuk dus, dit tekst dekbedovertrek.

8. Ik heb een zwak voor petrol, de hele benedenverdieping heeft dit als accentkleur. Ik vind mint mooi, maar mijn andere helft niet. Roze is ook uit den boze. Zou ik knalgeel proberen? Wel lekker anders!

9. Makkelijk te matchen: abstracte figuren. Ons bed is wit en die blijft sowieso, dus dit zou goed passen.

De Good Morning dekbedden hebben het mij niet makkelijker gemaakt. Ik heb al zoveel soorten inrichtingen bij de dekbedden bedacht. Hoe kan ik nu kiezen wat ik het leukste vind? Waar zou jij voor gaan?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *