Het enige echte Winter Wonderland kleurboek

Door  |  0 reacties

Tof: na de vele kleurboeken voor volwassenen komt BBNC uitgevers met een nieuw kleurboek voor kinderen. Met dank aan Het enige echte winter wonderland kleurboek kun je de hele winter samen aan de keukentafel kleuren.

Wat je kunt verwachten van ‘Het enige echte winter wonderland kleurboek’

Het enige echte winter wonderland kleurboekWaar de kleurboeken voor volwassenen vooral veel abstracte plaatjes bevatten, is dat met de kleurboeken voor kinderen net even anders. Het zijn vaak duidelijke voorwerpen, waardoor ze werken aan een totaalplaatje en meteen weten waar te starten. Dit geldt ook zeker voor Het enige echte winter wonderland kleurboek.

Het kleurboek staat vol met bijzondere winterplaatjes en -landschappen. Kleur een prachtig ijspaleis voor de ijsprinses of zorg voor kleurrijke kleding bij de koninklijke sneeuwpoppen. Versier de besneeuwde straten van een skidorp waar kinderen aan het sleeën zijn of kleur de ijskoets in fonkelende kleuren, evenals het bijbehorende rendier. Verras de ijsprinses met een kleurrijke tafel vol ijs of zorg voor een vrolijk tafereel op de ijsbaan.

Kleur de kledingkast van de ijsprinses of zorg voor een kleurrijk sneeuwballengevecht. Laat de sieraden van de ijsprinses schitteren of zorg dat haar bal een groot succes wordt. Met als afsluiting natuurlijk een dans onder de fonkelende sterren en een hoop vuurwerk.

Duidelijk: dit magische sprookjeskleurboek is alleen voor echte prinsessen!

Titel: Het enige echte winter wonderland kleurboek
Uitgeverij: BBNC uitgevers
Prijs: € 6,99

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *