Win, win, win! De leukste kleurboeken voor kinderen

Door  |  5 reacties

Met al die leuke kleurboeken voor volwassen is de kans toch groot dat kinderen jaloers worden? Tijd om dat te voorkomen. We mogen namelijk van BBNC een pakket vol leuke kleurboeken voor kinderen weggeven. Doe je mee?

De kleurboekenhype is zo’n succes dat elke uitgever er een slaatje uit wilt slaan. Toch is er voor ons maar één echte kleurboekenuitgeverij; BBNC. Zij zijn bekend van Het enige echte kleurboek voor volwassenen en de vele enige echte kleurboeken die daar op volgden. En elke keer weten ze ons weer te verrassen met nieuwe varianten.

Ben jij nog niet bekend met deze uitgever en haar boeken? Doe dan mee met onze winactie en win een tof kleurboekenpakket voor jouw dochter/zoon/nichtje/neefje/buurmeisje/oppaskindje.

Welke kleurboeken voor kinderen kun je winnen?

Van BBNC mogen wij een kleurboekenpakket t.w.v. meer dan € 30,- met de volgende boeken verloten:

 • Het enige echte pietenkleurboek. Kleur zwarte piet de kleur die jij wilt. Paars? Prima! Geel? Net zo goed! En ook bruin mag wat ons betreft nog steeds.
 • Het enige echte winter wonderland kleurboek. Een bijzonder kleurboek, een schitterend winters landschap vol sneeuwpoppen, sleetjes en ijsprinsessen.
 • Het grote kleurboek van Fiep Westendorp. Jeugdsentiment! Zo’n 30 kleurplaten met tekeningen van Fiep Westendorp, die illustraties maakte bij o.a. de verhalen van Annie M.G. Schmidt en Mies Bouhuys. Welkom Jip & Janneke, Pluk van de Petteflet en Floddertje.
 • Het enige echte kleurboek om samen in te kleuren. Vooruit, als je dit kleurpakket wint, mag je zelf ook meedoen. Dit kleurboek is bedoelt voor jong én oud. Links de moeilijke platen, rechts de simpele. Kies zelf maar welke geschikt is voor jou.

Doe mee!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

De winnaar zal bekend worden gemaakt op 21 november, zodat de boeken nog voor Sinterklaas in huis zijn. En blijf ons in de gaten houden, want binnenkort verloten we ook nog een tof kleurboekenpakket voor volwassenen. Dan mag je jezelf in het zonnetje zetten!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

5 reacties

 1. linda meestet

  4 november 2015 at 13:08

  Ik kleur graag aan de eettafel met drie dochtertjes. Het begon ooit als een moetje voor de fijne motoriek van de oudste, maar het is een blijvertje!

 2. Aukje

  5 november 2015 at 16:13

  Het is een lastige keuze, want ik vind ze allemaal leuk! Dan ga ik toch voor de jeugdsentiment van Fiep Westendorp. Ik denk dat Benthe en Mees die allebei heel leuk zullen vinden.

  • Redactie

   5 november 2015 at 23:34

   Maar je hoeft niet te kiezen, de winnaar krijgt het hele pakket 🙂

   • Aukje

    18 november 2015 at 15:26

    Ha, lees jouw reactie nu pas. Het hele pakket? Dat is helemaal leuk!

 3. Sigrid

  17 november 2015 at 14:54

  Dit pakket lijkt me super leuk voor onze zoon. Ons dochtertje heeft zich, sinds ze sinds augustus op de basisschool zit, ontpopt tot een waar kleur-, knip- en plakmonster. Letterlijk alle kleur/creatieve boeken van onze zoon (van vliegtuigboeken tot van-punt-tot-puntboeken) zijn onder handen genomen. Inmiddels weten we haar knutselwoede iets beter te bedwingen maar het zou ontzettend leuk zijn om onze zoon een verse stapel (mooie!) kleurboeken te geven. Kleuren brengt hem echt ontspanning. Beloven wij dat we de kleurboeken héél goed zullen opbergen. In een kluis bijvoorbeeld 😉 (Ik volg jullie sinds… NU via IG en onder een ander mailadres op FB (sterrevijf@hotmail.com)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *