Warm de winter door! De leukste quote sweaters

Door  |  0 reacties

Van die dagen zonder afspraken, alleen een date met je bed of bank. Zalig! Je huisbroek en een van deze quote sweaters en hangen maar!

Soms zijn de ideeën voor een nieuw artikel zo gevonden. Op een goede zondagmorgen appt Sabine mij: “Is deze trui niet wat voor jou?” OMG, een losse thuis-hang-trui met hondentekst, die moet ik hebben! (en ja, is dus ook al besteld) Ik scroll door en zie nog meer toffe sweaters met quotes. En voila, een artikel met de leukste quote sweaters. Voor op de bank, bij de open haard of tijdens het uitlaten van de hond.

Quote sweaters

Alles over deze quote sweaters

1. De boosdoener van dit artikel dus; Wake up. Hug dog. Have a good day. Nog even en hij hangt in mijn kast. Of aan mijn lichaam. Deze quote sweater is er overigens ook voor kattenliefhebbers.

2. Voor een echte off-day: This is my too tired to function sweater.

3. Je hebt van die dagen, dan zit volwassen doen er gewoon even niet in. Welk van de quote sweaters je dan het beste uit de kast kunt pakken? Deze!

4. Heb je van die vriendinnen die er geweldig mooi uit zien en zeggen er niets aan te doen? Geef dit truien-duo aan haar en haar vriend. Er is namelijk niemand die met perfect haar uit bed komt. Dat kan niet. Punt.

5. A party without cake is just a meeting. Amen!

6. Als blondje – met hier en daar wat grijze haren, ssttt – kan ik niet anders dan het hier mee eens zijn. Wat jij?

7. Het maakt me echt niets uit wat ik aan heb als ik de hond uitlaat, maar zonder mascara…? Nee, liever niet. Te kaal.

8. Op dagen dat ik geen afspraken heb, vind ik niets fijner dan rondlopen zoals ik wakker werd. Coupe vogelverschrikker en make-up van de vorige dag onder mijn ogen. Can’t help it, woke up like this!

9. Als ik een hele dag mag thuis hangen en geen moetjes heb of ellenlange to do lijsten dan ben ik een happy camper. Wat jij?

Nog even en nummer 1 wordt bij mij bezorgd, vermoedelijk loop ik er de halve winter thuis in rond. Welk van deze quote sweaters gaat op jouw lijstje?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *