Zo fout, maar zalig in de winter: de leukste onesies

Door  |  1 reactie

Denk je aan onesies dan denk je aan Oranje én aan Roy Donders. Au, fout! Maar hoe fout onesies ook zijn, ze zitten wel erg lekker. Zeker de warme varianten voor de winter. Daar kruip je toch graag mee op de bank?

Hangbroeken, coltruiten; het is me om het even, maar als ik een weekenddag thuis hang dan wil ik iets comfortabels aan. En iets warms, iets om in weg te kruipen. En dan is een onesie – wat eigenlijk het foute woord voor jumpsuit is, waar niemand wat tegen heeft gek genoeg – dus óók een heel goede optie. En stiekem zit daar ook iets van jeugdsentiment aan vast; ze doen me denken aan die vroegere pyama’s-aan-één-stuk, die mijn vader altijd drollenvangers noemde.

Deze winter ga ik voor de oversized sweaters én onesies in elk geval. En onderstaande onesies staan op mijn verlanglijstje. Help je mee kiezen?

Onesies

Alles over deze onesies

1. Effen blauw en streepjes aan de binnenkant, zakken voorop welke ideaal zijn als ik de hond ga uitlaten. Ja, dat durf ik gewoon in deze onesie van Esprit.

2. In deze onesie van OnePiece wil je toch direct wegkruipen?

3. Grappig: de sterren op deze onesie zouden licht geven in het donker. Let’s try!

4. Met deze chique onesie van Marc O’Polo kun je ook nog best prima over straat.

5. Als ik deze rode onesie zie, zou ik willen dat ik 0 verplichtingen had met Kerst. Dan zou ik deze 48 uur lang dragen, veel films kijken en bovenal veel eten. Die dikke buik zie je hier toch niet in.

6. Mooi roze is niet lelijk, en zeker niet zachtroze. Lekker girly!

7. Als een onesie toch al als fout bekend staat, kun je beter maar goed fout gaan. Met legerprint!

8. Kijk naar het kruis van deze superzachte, grijze onesie en je snapt waarom mijn vader vroeger mijn pyjama’s drollenvangers noemde. Geeft niets, het gaat er om dat het lekker zit toch?

9. En ik maar denken dat marmer enkel een woontrend was. Nee hoor, ga voor een marmeren onesie!

Fout of niet, als je deze onesies ziet wil je er toch echt wel in wegkruipen? Of ben ik nu gewoon gek?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Annelies

    7 november 2015 at 14:46

    Geweldig!! Ik zou er best één willen hebben. Ik heb een gave aviator onsie gezien. Maar die is 199 euro. Dat ga ik er niet voor neerleggen. Als ik moest kiezen uit de bovenstaande onsies dan zou ik voor nummer 8 kiezen. Die vind ik wel mooi en lijkt me fijn door de rits aan de voorkant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *