Mondaymorning wrapup! De favorieten van….

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Elke maandag onze favorieten. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine van deze week?

Favorieten

Alles over onze favorieten van deze week

1. Met deze zakdoekjes van – hoe kan het ook anders? – HEMA zou je haast wel verkouden willen worden. Is ook nog voordelig verkouden zijn, want een pak van 10 kost slechts een eurootje.

2. Kijk nu wat een coole lamp! Echt Kwantum. Zou je niet verwachten hè?

3. Een stel Nederlandse ontwerpers heeft een aantal toffe artikelen ontworpen die met eenvoudige handelingen te produceren zijn en gemaakt worden door mensen met een (verstandelijke) beperking. Mooi man!

4. De kleinste man bij Sabine thuis is groot fan van de Minions. Een van deze cases zou het goed doen in de schoen van Sinterklaas.

5. Een paar fijne sneakers in de kast is een must. Maar twee of drie paar kan ook best toch? Deze Reebok’s dan maar aan de verzameling toevoegen?

6. Deze woordklok wil Laura graag in haar keuken. Even Sinterklaas lief aankijken?

7. Sabine zou wel raad weten met dit behang. Graag in de gang!

8. Laura surft op Netflix het liefst naar de onbekendere films om zo af en toe onontdekte pareltjes op te duiken. Afgelopen zaterdag keek ze – met veel plezier – In your eyes. Over de charmante Rebecca en de knappe Dylan die een telepathische band hebben.

9. Laura heeft een zwak voor mooie lampen. Want naast die van de Kwantum wil ze deze graag op haar nachtkastje!

Is een van onze favorieten van deze week nu favoriet bij jou?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *