De leukste HEMA schoencadeautjes voor jongens

Door  |  0 reacties

HEMA is the place to be voor echt leuke en betaalbare schoencadeautjes. Wij zijn er alleen niet zeker of Sint en zijn Pieten hiervan op de hoogte zijn. Maar natuurlijk zijn wij de lulligste niet en helpen we graag een handje.

Om het nog iets overzichtelijker te maken voor de goedheiligman zetten we hier negen Hema schoencadeautjes voor jongens onder elkaar. Natuurlijk vergeten we de meisjes niet, die krijgen een eigen lijstje.

schoencadeautjes

Alles over deze Hema schoencadeautjes voor jongens

1. Sinterklaas houdt wel van een beetje samenwerking. Hij stopt een bouwpakketje in de schoen, de kleine man bouwt er (met wat hulp misschien) een heuse brandweerauto van, verft deze vervolgens brandweerrood en dan spelen maar!

2. Als het goed is zit ruimtelijk inzicht in de (jongens)genen. Dus deze intelligentie 3D puzzel moet een eitje zijn…

3. Veel kleine jongetjes hebben een onverklaarbare fascinatie voor dino’s. Hema heeft er verschillende dus u kunt kiezen Sint.

4. Lachen om een scheet, dat kunnen jongens onwijs goed. Iedere keer weer ook. Dit mini-scheetkussen is dat ook gegarandeerd een succes voor in de schoen.

5. Voor de mini-goochelaars in uw grote boek kunt u ook prima terecht bij Hema Sinterklaas. Behalve deze magische duim zijn er nog meer goocheltrucs die perfect in de schoen passen.

6. Ja ja Sint, behalve dat geweldige pietenpak is een andere verkleedset ook leuk. Gewoon, voor de afwisseling. Behalve deze haaien-verkleedset kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een piratenpak of berenpak.

7. Een opwindtol is welkom, en past perfect, in iedere jongensschoen. Omdat tolletjes die eindeloos blijven ronddraaien iets magisch hebben.

8. Ook leuk! Deze set van 2 speelfiguren. Er zijn nog meer setjes die de kleine man kan sparen en onderling combineren.

9. Nog zo’n leuk bouwpakket; een doe-het-zelf-boerderij. Eerst zelf inkleuren zoals, dan in elkaar zetten en kom maar op met die boerderijdieren.

Dit is nog maar een kleine greep uit het Hema-assortiment voor schoencadeautjes Sinterklaas. U kunt uw inkooppieten prima op pad sturen voor Hema schoencadeautjes voor jongens. 

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *