De leukste HEMA schoencadeautjes voor meisjes

Door  |  0 reacties

“Ooo kom er eens kijken, wat ik mijn schoentje vind…” Sinterklaas en zijn Pieten zijn er druk mee, al die schoentjes vullen. Natuurlijk helpen wij graag een handje. Bijvoorbeeld met dit lijstje van leuke Hema schoencadeautjes voor meisjes. 

Hema biedt een ruime keuze aan leuke, en betaalbare, schoencadeautjes. We doken in het assortiment en zochten negen Hema schoencadeautjes voor meisjes uit. Uiteraard vergeten we de jongens niet, die krijgen een eigen lijstje.

schoencadeautjes

Alles over deze Hema schoencadeautjes voor meisjes

1. Meisjes die iedere dag zelf hun outfit met zorg uitkiezen, worden vast heel blij van dit modellen aankleedboek met map van de Hema.

2. Selfies kenden de meeste moeders nog niet in hun jeugd, maar strijkkralen wel. Als Piet dit setje in de schoen stopt kunnen de moeders en dochters samen aan de slag.

3. Sint weet als geen ander wat meisjes leuk vinden: prinsessen! De meisjes die deze prinsessen verkleedset in hun schoen vinden zijn dan hoogstwaarschijnlijk ook door het dolle heen

4. Creatieve meisjes heeft Hema ook voldoende schoencadeautjes voor. Bijvoorbeeld deze maak je sieradenset, vol met spulletjes om zelf armbandjes en kettingen te maken.

5. Muzikaal talent of niet, met deze houten fluit in het favoriete kleurtje van vele meisjes scoort Piet vast punten.

6. Stempels met allerlei leuke figuurtjes waarmee menige tekening in een handomdraai kan worden opgevrolijkt.

7. Ok ok, Sinterklaas… deze past misschien niet echt helemaal in de schoen maar deze speelbakkerij is te leuk. Kan Piet het misschien onder of naast de schoen leggen?

8. Hoe leuk, een Pietenpop als aanvulling voor de poppenkast. Perfect voor de Sinterklaasperiode

9. Educatieve cadeautjes, daar houdt Sint ook van. Met dit hele alfabet in houten letters kunnen kleine meisjes spelenderwijs taal ontdekken.

Behalve deze negen superleuke schoencadeautjes voor meisjes is er nog veel meer te vinden voor in de schoen en pakjesavond bij Hema. Snuffel je zelf even verder?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *