Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Marieke

Door  |  0 reacties

Inspiratie nodig voor jouw Sinterklaas verlanglijstje? De komende tijd zullen we bezoekers, bloggers en andere leuke mensen aan het woord laten over hun wensen voor dit jaar. Zo kan je maar zo eens producten tegenkomen die ook op jouw verlanglijstje kunnen….

Vandaag het woord aan Marieke, bekend als blogger van Gewoon Marieke. Marieke, begin 30 en wonend in een gezellig dorpje in het midden van het land, probeert van elke dag een feestje te maken. Ze is het meest in haar element als ze creatief bezig kan zijn, en dat is eigenlijk al haar hele leven zo. Van creatief zijn met papier tot aan klussen in huis, ik vind alles leuk om aan te pakken. Herken je jezelf hierin? Check snel haar verlanglijstje. En check natuurlijk even haar blog, want daar deelt ze al haar leuke en creatieve ideeën.

Sinterklaas verlanglijstje Marieke

Waarom deze producten op het verlanglijstje van Marieke staan

1. Ik ben dol op op letter en de verschillende stijlen van letters. In mijn huis vind je ook op verschillende plekken schoolbordverf terug. En het lijkt mij leuk om mij nog meer uit te kunnen leven met verschillende soorten en stijlen letters en volgens mij is dit boek daar ideaal voor.

2. De keuken is mijn favoriete plek in huis en ik ben altijd op zoek naar leuke en nieuwe gadgets voor in de keuken. En deze Mason Tap is echt onmisbaar in mijn keuken. Het is toch ontzettend leuk om je eigen olie te bewaren in een mooie mason jar. En dat je dan wat van deze olie over je gerechten kunt druppelen!

3. Je kunt mij wakker maken voor ontbijt. Zeker in het weekend vind ik het heerlijk om lekker lang en uitgebreid te ontbijten. En ik ben niet de enigste, want Denise Kortlever van het blog The Little Things heeft het boek All day breakfast geschreven vol met lekkere ontbijtrecepten. Voor snelle recepten doordeweeks maar ook voor lekker lang brunchen in het weekend. Dit boek is volgens mij om te smullen.

4. Mooie potten mogen gezien worden. En deze potten van House Doctor helemaal. Lekker stoer met de inhoudsmaten erop en ook gewoon erg handig. Nu is het alleen nog een kwestie van vullen.

5. Honeycombs zijn niet alleen voor feestjes, door de gave kleuren waarin ze te koop zijn kun je ze ook het hele jaar ophangen. Ik heb een okergele muur en een petrolblauwe muur in mijn huis. Het lijkt mij heel erg tof om dan deze set op te hangen. De roze honeycomb bewaar ik dan voor Valentijn.

6. Ik ben Marieke en ik spaar zitelementen zoals krukjes en poefen. Dat is nogal een understatement. Steeds wanneer ik een krukje of een poef zie moet ik mijzelf inhouden. Ik vind deze poef heel erg gaaf en hij is nog verantwoord ook want het stimuleert een goede zithouding doordat deze gevuld is met kleine doppen boekweitkaf.

7. Plannen, plannen en nog eens plannen. Als ik dat niet doe, zeg ik overal maar ja tegen en dan kom ik mijzelf uiteindelijk heel hard tegen. En het liefst plan ik natuurlijk in een mooie agenda waarin ik ook nog inspiratie in opdoen. En volgens mij zit dat met deze jaaragenda van VTwonen wel goed. Genoeg ruimte voor mijn afspraken en voor extra notitie´s, precies wat ik zoek in een agenda.

8. Ik ben heel erg gevoelig voor leuke trends op woongebied. Hoewel ik heel erg mijn eigen stijl heb laat ik mij vaak verleiden tot leuke accessoires die hip zijn. Zoals deze lightbox. Je ziet ze overal nu en ik vind ze tof en je kunt ze helemaal customnizen zoals jij dat wilt. Een persoonlijke tekst of een tekst die past bij het seizoen het kan allemaal.

9. Alles wat Babet van Oktoberdots maakt vind ik gaaf. Wat mij vooral aanspreekt is het gebruik van de kleuren. Mooie herfsttinten waar ik dol op ben. En aangezien ik in november ben geboren en dus een echt herfstkind ben is deze poster mij op het lijf geschreven.

Wij hebben de VTwonen jaarplanner en de poef dus nu ook op ons verlanglijstje staan. Jij?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *