Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Aukje

Door  |  0 reacties

Inspiratie nodig voor jouw Sinterklaas verlanglijstje? De komende tijd zullen we bezoekers, bloggers en andere leuke mensen aan het woord laten over hun wensen voor dit jaar. Zo kan je maar zo eens producten tegenkomen die ook op jouw verlanglijstje kunnen….

Wij bloggen al een tijdje – Like & Love (it!) bestaat sinds 2011, maar Aukje is echt een blogger van de huidige garde. In 2003 begon zij op het inmiddels ter ziele zijnde web-log.nl. Inmiddels heeft ze haar eigen stukje webspace, Aukje.me. Hier blogt ze over haar leven, manlief Joris, haar drie kinderen en alles wat haar bezig houdt.

Mijn verlanglijstje samen stellen, dat doe ik even, dacht ik. Ik zie zoveel leuke dingen om me heen. Maar als ik er dan echt over na moet denken, dan vallen daar toch wel weer een hoop dingen van af. Dat is meteen een wijze les, eerst nadenken dus, dan pas kopen. Of het op een verlanglijstje zetten.

Sinterklaas verlanglijstje Aukje

Waarom deze producten op het verlanglijstje van Aukje staan

1. Ik drink teveel koffie en kan daarom beter meer thee gaan drinken. Misschien vind ik dat ook gewoon lekkerder, maar is koffie een grotere verslaving. Deze mok van HEMA gaat het thee drinken zeker stimuleren!

2. Deze Crosley Platenspeler staat al zolang op mijn verlanglijstje. Heerlijk, plaatjes draaien. Mijn ouders hebben een platenspeler en als we daar Sinterklaas vieren luisteren we naar de LP met Sinterklaasliedjes. Dezelfde die ik vroeger ook luisterde.

3. Shoot! Fotograferen met je hart: dit boek van dorpsgenoot Anki lijkt me prachtig om in te kijken, maar ook zeker om van te leren. De foto’s van Anki vind ik erg mooi met een fijne sfeer. Zeker een inspiratiebron!

4. Dille & Kamille: een heerlijke winkel om lekker in rond te neuzen. En dan ‘s avonds bijkomen van al dat winkelen met een plaid op de bank. Blauw is mijn favoriete kleur en volgens mij kleurt dit kleed prima bij onze bank.

5. Ik heb een hekel aan koude voeten en loop thuis regelmatig op sloffen rond. Maar dat zijn van die goedkope dingen, die snel kapot gaan. Daarom een paar waarvan ik hoop dat ze wat langer meegaan en die ook nog eens fairtrade zijn!

6.  Wat lijkt dat me heerlijk, opstaan met natuurgeluiden en bijbehorend licht. De prijs van deze Philips Wake-Up Light heeft me steeds tegengehouden om er eentje aan te schaffen. Daarom een mooi plekje op mijn verlanglijstje.

7. Jaren was ik fan van White Musk van The Body Shop. Maar laatst kocht ik Fijan Water Lotus bodyspray en dat vind ik zo’n heerlijk frisse geur. Daarom wil ik nu heel graag de eau de toilette. Dat is toch net wat langer genieten van de geur dan met een body spray.

8. Als de zomer voorbij is mag het weer, een fijne dikke sjaal aan. Je ziet mij dan ook bijna niet zonder. Deze sjaal van Esprit vind ik een hele mooie. Omdat ik me vrij basic kleed, kan deze bijna overal bij ondanks dat hij tweezijdig en wat drukker is (de andere kant is voorzien van sterren).

9. Onze slaapkamer staat nog op het lijstje van op te knappen kamers. Maar omdat deze nog niet aan de beurt is, vind ik het een mooi excuus om een nieuw dekbed te kopen. Ik houd van rustige kleuren in de slaapkamer, en van blauw, dus dit dekbed lijkt me een goede keuze.

Leuk, Aukje! We vermoeden dat Shoot! een veelgegeven cadeau in de zak of onder de kerstboom gaat worden. Hopelijk ook bij jou!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *