Mog: de schattigste kerstkat

Door  |  0 reacties

Man on the Moon, de kerstreclame van John Lewis waar we vorige week over schreven, heeft er een concurrent bij. In de vorm van Mog, de kerstkat van supermarktketen Sainsbury.

Mog mag in Nederland misschien minder bekend zijn, de boeken van Judith Kerr waarin hij de hoofdrol speelde, zijn internationaal een groot succes. Ondanks dat Mog in 2002 in het laatste boek op oudere leeftijd stierf. Hij werd gereïncarneerd door supermarktketen Sainsbury en speelt nu de hoofdrol in een hilarisch, maar mooi kerstfilmpje.

Waarin alles draait om sharing is caring. En dat zijn initiatieven die wij, zeker na de gruwelijke inslagen in Parijs, een warm hart toe dragen. Volg jij?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *