Mondaymorning wrap up! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Elke maandag onze favorieten. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine van deze week?

Favorieten

Alles over onze favorieten van deze week

1. Met een zwak voor stationery en journals kon Laura de verleiding niet weerstaan toen ze kennismaakte met de journals van Daily Greatness. Volgende week valt de door haar gekozen variant (Dailygreatness Journal, A Practical Guide for Consciously Creating Your Days) op de mat. Een review volgt uiteraard. Ook al is ze nu al fan!

2. Op zoek naar een leuke gadget voor de kinderkamer? Sabine ziet dit kleed voor de kamer van haar van de jongste zoon wel zitten.

3. Sabine heeft al een tijdje een Secrid Mini Wallet en is fan. Ideaal als je zonder tas op pad wil want hij past prima in je jaszak.

4. Elke week maakt Laura even een rondje bij Fonq. In dit online warenhuis vind je tal van toffe woonproducten en cadeautjes. Haar favoriete gespotte product van deze week? Deze spiraalsnijder. Zo kun je groente op een leuke manier serveren zonder dat het veel tijd kost.

5. Als de columns van me-to-we al zo leuk zijn dan moet dit boek wel hilarisch zijn. Snel lezen én reviewen dus.

6. Sabine bakt meestal zoetigheid maar laatst bakte ze deze heerlijke quiche met geitenkaas, rode ui en rucola als zondagse avondmaaltijd.

7. Speel jij met Sinterklaas het dobbelspel, maar heb je geen tijd om losse dobbelcadeautjes te kopen? Koop deze dobbelspel-giftbox. Ideaal! (al geven we binnenkort ook tips voor de leukste dobbelcadeautjes voor vrouwen)

8. POM Amsterdam is het favoriete sjalenmerk van Laura. Haar bonte verzameling zou ze graag uitbreiden met deze winterse cape. Nog even sparen.

9. Tegenwoordig kun je Douwe Egberts-punten bij Blokker inleveren. Sabine vond achter in de kast een blik vol met DE-punten. Hallo mokjes!

Brand jouw pinpas al in je portemonnee na het zien van deze favorieten?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *