Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Marloes

Door  |  0 reacties

Inspiratie nodig voor jouw Sinterklaas verlanglijstje? De komende tijd zullen we bezoekers, bloggers en andere leuke mensen aan het woord laten over hun wensen voor dit jaar. Zo kan je maar zo eens producten tegenkomen die ook op jouw verlanglijstje kunnen. Vandaag het woord aan Marloes.

Marloes gelooft er heilig in dat een superleuk leven niet duur hoeft te zijn. Op Budgetproof.nl blogt ze dan ook al jaren over een betaalbaar leven. Designercadeautjes? Die vind je écht niet op haar verlanglijstje.

Ik ben verwend, althans, dat vind ik zelf. Ik heb namelijk heel weinig te wensen. Verlanglijstjes maken wordt meestal gezien als iets leuks, maar ik vind het best lastig! Eigenlijk wordt het ieder jaar lastiger. Als ik iets graag wil dan koop ik het vaak zelf en de dingen die ik in de loop van het jaar bedenk vergeet ik weer net zo hard. Het liefst zou ik 9x meer uren in een dag op mijn verlanglijstje zetten.

Wij vieren nog altijd Sinterklaas met het gezin. Een cadeautje voor degene van wie je het lootje trekt én natuurlijk een bijbehorend gedicht. Als ik een gedicht van mijn broertje krijg biggelen de tranen van het lachen vaak over mijn wangen.

Stiekem kunnen zowel mijn moeder, broertje als ik het niet laten om ook altijd wat kleinigheidjes voor elkaar te kopen. Eigenlijk geef ik liever cadeautjes dan dat ik ze krijg. Ik word er een beetje zenuwachtig van. Het leukste aan Sinterklaas en kerst vind ik eigenlijk het eten: je ongegeneerd volproppen met lekkers!

Sinterklaas verlanglijstje Marloes

Waarom deze producten op het verlanglijstje van Marloes staan

1. Oeh, de prijs van dit cadeau gaat eigenlijk tegen m’n principes in, maar een sjieke winterjas voor minder dan € 50,-? Dat is toch al een cadeautje op zich? Een perfect Sinterklaas-cadeautje voor mezelf dan.

2. Glittersokken, daar word ik nou echt blij van. Jammer dat ze de hele dag in je schoenen zitten. Dit worden m’n thuiswerksokken dan, haha. Kan ik er de hele dag naar staren.

3. Ik koop niet meer zo vaak verzorgingsproducten voor mezelf omdat ik zoveel toegestuurd voor m’n blog dat ik een hele jaarvoorraad heb. Over verwend gesproken. De geur van deze Rituals-lijn vind ik zó lekker dat ik ‘m wel heel graag cadeau wil krijgen.

4. Mijn zoektocht naar de perfecte donkerrode lipstick is echt never ending. Hij moet rood zijn, mat, longlasting en donker genoeg. Oh en betaalbaar natuurlijk. Deze van Rimmel komt wel erg in de buurt van perfect.

5. De laatste paar maanden ben ik steeds meer gaan letten op wat ik naar binnen prop. Daardoor heb ik de nieuwe smaken van Tony Chocolonely nog niet geproefd. Zouden deze de karamel/zeezout en melk/drop kunnen verslaan?

6. Opslagruimte voor foto’s wanted! Dit is een echt bloggercadeau. Ik host m’n foto’s extern, maar de partij waarbij ik dat nu doe is regelmatig offline (dat doet pijn in m’n bloggerhart). Tijd om ergens anders opslagruimte te kopen, of cadeau te krijgen natuurlijk…

7. Hoewel ik eigenlijk helemaal geen tijd heb om te lezen – m’n boek van Lena Dunham dat ik vorig jaar met kerst kreeg staat nog ongelezen in de kast – staat er toch weer een nieuw boek op m’n verlanglijstje. De contentbijbel combineert business met pleasure. Ik ben namelijk altijd voor mijn werk in de weer met content. De Contentbijbel is een ideaal boek om te lezen tijdens mijn dagelijkse busritten.

8. Ik ben een hoedenmeisje. Het geeft je outfit net dat beetje meer oempf en daarbij is een bad hairday een extreem goed excuus om gewoon weer een hoedje op je hoofd te zetten. Deze bordeauxrode hoed zou ik héél graag aan mijn collectie toevoegen.

9. Ik heb een zwak voor letterverlichting. Wat zijn deze letters en leestekens van Hema leuk! De M (van Marloes) staat natuurlijk helemaal bovenaan m’n verlanglijstje, maar aangezien die uitverkocht is vind ik het &-teken ook heel mooi.

Je zou toch zo het Sinterklaas verlanglijstje van Marloes willen overnemen, is het niet?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *