Handig! Een persoonlijke video van Sint

Door  |  0 reacties

Geen zin in een bezoek aan huis van Sint en Piet(en) maar wel je kinderen verrassen met een persoonlijke boodschap van Sinterklaas? Dat kan met Video van Sint. 

Een paar jaar terug dachten wij ‘Laten we eens gek doen en Sinterklaas en Piet laten komen op pakjesavond’. Dat was eens maar nooit weer. Wat een fiasco. Sinterklaas deed het voor het eerst en dat was pijnlijk duidelijk. Gelukkig was er een ruim ervaren Piet bij die de boel nog enigszins kon redden, maar man o man… En toen ik dat aan mijn schoonzus vertelde zei ze: ‘Wij doen altijd een Video van Sint en dat vinden ze ieder jaar weer fantastisch’.

Wat is Video van Sint?

Video van Sint begon in de tijd van de bekende videobanden, maar inmiddels kun je een filmpje op dvd bestellen of een digitale versie (voor o.a. tablet) met een persoonlijk bericht van Sinterklaas dat je helemaal zelf samenstelt.

Je geeft via de website www.videovansint.nl alle gegevens op van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen. En daarnaast kun je kiezen uit meer dan 150 onderwerpen zoals ‘In je eigen bedje slapen’ en ‘Je doet goed je best op school’ waar Sint uitgebreid over vertelt. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in een avontuur waarin dit jaar zelfs een rol is weggelegd voor Guus Meeuwis. En je kunt Sinterklaas zelfs laten vertellen waar de pakjes verstopt zijn.

Drie keuzes voor een Video van Sint

Video van Sint biedt je drie keuzes:

  1. Instap € 7,95
  2. Compleet € 14,95
  3. Uitgebreid € 22,95

Hoe duurder hoe meer mogelijkheden uiteraard. Maar goed, voor ieder budget is dus wel mooi een Video van Sint te creëren. En als je met meer gezinnen pakjesavond viert kun je de kosten altijd nog delen. En een Sint en Piet(en) laten komen, in ons geval van bedenkelijke kwaliteit, is ook niet echt goedkoop.

Volgens mijn schoonzus ging zelfs de oudste, die al het echte verhaal kent, weer twijfelen bij het zien van de Video van Sint. Kortom, dit jaar gaan wij ook maar voor deze optie. En jij? 

Bestel hier je Video van Sint >>>

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *