Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van travelaholic Saskia

Door  |  0 reacties

Inspiratie nodig voor jouw Sinterklaas verlanglijstje? De komende tijd zullen we bezoekers, bloggers en andere leuke mensen aan het woord laten over hun wensen voor dit jaar. Zo kan je maar zo eens producten tegenkomen die ook op jouw verlanglijstje kunnen….

Saskia werkt in het dagelijks leven bij de gemeente, maar trekt er in het weekend en tijdens de vakanties graag op uit. Meestal met haar gezin, maar ook weleens zonder. Ze blogt hierover op KidsEropUit. Een agenda zonder reisplannen bestaat bij haar niet en ook haar verlanglijstje staat vol met reisgerelateerde wensen.

sinterklaas verlanglijstje saskia

Alles over de favorieten van Saskia

1. De meeste scratchmaps zijn van de hele wereld, maar het lijkt mij zo leuk om de hele kaart leeg te kunnen krassen. Met een scratchmap van Europa moet dat haalbaar zijn.

2. De mooiste foto’s zie ik voorbij komen van Slovenië en dus hebben we de zomervakantie voor 2016 geboekt: we gaan genieten van dit veelzijdige land. Een mooie gelegenheid om een reisgids van Slovenië op mijn verlanglijstje te zetten. De ANWB Extra serie is compact en voorzien van een handige kaart.

3. Al jaren gebruik ik een koffertje dat ik ooit in Thailand kocht. Heel goedkoop, totaal niet stabiel als je ‘m achter je aan trekt en in een saaie blauwe kleur. Mijn Hollandse zuinigheid heeft ervoor gezorgd dat ik mijn Thailand-koffertje nog steeds niet heb vervangen, want hé, hij is niet kapot. Maar stiekem droom ik van een nieuwe in een gezellig kleurtje. Zoals deze!

4. Saai om te geven, maar zo fijn om te krijgen: de Rituals doucheproducten. Het is mijn rustige geniet momentje in de ochtend en dat vind ik heel fijn met Rituals erbij. Toevallig ben ik net door mijn voorraad heen; een hele set mag dus ook.

5. Ik viel voor de stoere uitstraling van mijn PTT Post-fietstas, maar in de praktijk is deze helemaal niet handig. Van het voorjaar gaat deze dus zeker worden vervangen, misschien wel door een fietstas met het logo van mijn eigen blog.

6. Als reislogger heb ik altijd een notitieblokje in mijn tas. Het liefst op A5 formaat en met een ringbandje. Ik ben helemaal fan van deze van de HEMA.

7. Oké, ze klinken suf, maar ze lopen in de zomer zo heerlijk… En als je goed zoekt, dan vind je ze echt wel met een minder saai printje of juist met stijlvol zwart. Het Teva Kayenta model is mijn favoriet.

8. Een heerlijke warme pyjama voor de winter. Om heerlijk mee op de bank te hangen en fijn in te slapen. Deze pyjama van Charlie Choe past goed bij de winter (en in mijn kledingkast!).

9. In 2005 was er al eens een organisatie die surprise reizen verkocht, dat was super leuk. Nu is er srprs.me en hangt mijn muis elke keer boven de book now-knop. Verrast worden met een verrassingsreisje lijkt me super!

Word jij ook zo vrolijk van het Sinterklaas verlanglijstje van Saskia?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *