Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Patricia

Door  |  2 reacties

Inspiratie nodig voor jouw Sinterklaas verlanglijstje? De komende tijd zullen we bezoekers, bloggers en andere leuke mensen aan het woord laten over hun wensen voor dit jaar. Zo kan je maar zo eens producten tegenkomen die ook op jouw verlanglijstje kunnen… Vandaag het woord aan Patricia.

Patricia neemt je op haar blog, zoals de naam Patricia neemt je mee al zegt, op reis door haar leven. Ze schrijft daar over het moederschap, werk en maatschappelijke thema’s. Benieuwd naar haar leven? Neem snel een kijkje op haar blog!

Sinterklaas verlanglijstje Patricia

Waarom deze producten op het Sinterklaas verlanglijstje van Patricis staan

1. Als ik aan oud en nieuw denk, dan denk ik altijd aan mijn vader en mijn oma. Ik weet niet beter of er werd een groot blik naar mijn oma gebracht. Deze kwam dan gevuld met rolletjes en kniepertjes terug naar huis. Later stond ook mijn vader in de keuken kniepertjes te bakken en stonden wij als kleine meisjes naast mijn vader, wachtend op alle mislukte stukjes die we dan op mochten eten. Nu ik niet meer thuis woon mis ik dat weleens. En niets is lekkerder dan de zelfgemaakte kniepertjes. Daarom zou ik heel graag een kniepertjesijzer willen hebben. Dan kan ik voortaan zelf de kniepertjes maken terwijl mijn zoon naast mij staat te kijken.

2. Voor mijn blog gebruik ik veel foto’s. Meestal gebruik ik hiervoor foto’s gemaakt door mijn partner of pak ik haar camera om zelf foto’s te maken. Maar als ze zelf een fotoshoot heeft, dan is het heel lastig om foto’s te maken, te meer omdat de kwaliteit met mijn mobiel niet altijd even geweldig is. Daarom zou ik graag zelf een compacte camera willen hebben zodat ik zelf altijd en overal foto’s kan maken.

3. Wij hebben hier in huis verschillende serviezen staan. Maar het servies wat ik zelf heel mooi vind, vind ik gewoon eerlijk gezegd te duur om aan te schaffen. Één servies was ik bijvoorbeeld graag in de kast zou willen hebben staan is deze mooie winter ontbijtset.

4. Als mama kan deze mooie Blond Amsterdam mama beker natuurlijk niet ontbreken. Bovendien vind ik hem lekker vrolijk. Alleen is één mama beker natuurlijk niet genoeg, want hier in huis zijn twee mama’s, dus zouden er ook twee bekers nodig zijn.

5. Ordenen van je administratie is iets wat natuurlijk wel heel fijn en overzichtelijk is. Daarom zou ik graag een Dymo Labelwriter willen hebben om alles te labelen en makkelijk terug te kunnen vinden.

6. Mijn favoriete geurtje mag op mijn wishlist natuurlijk niet ontbreken. Al sinds jaar en dag gebruik ik het liefst Sun. Vraag me niet waarom, maar ik vind de geur gewoon heel erg lekker. Ik houd er sowieso wel van om geurtjes te ontdekken in de winkel, maar uiteindelijk val ik eigenlijk toch altijd op hetzelfde geurtje terug.

7. Tijdens mijn werk loop ik veel. Heel veel. Soms vraag ik me weleens af hoeveel stappen ik eigenlijk zet op een gemiddelde werkdag. Bovendien zou ik ook graag willen zien hoeveel ik buiten mijn werk beweeg en daarbij kan een Fitbit natuurlijk heel goed helpen om je inzicht te geven in je levensstijl.

8. Een ligbad heb ik helaas niet, maar ik kan ook heel erg genieten van lekkere producten voor onder de douche. Bijvoorbeeld deze Kneipp geschenkset.

9. Vanaf 24 december is het weer tijd voor de Top2000. Deze luister ik ieder jaar het liefst van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Maar als ik aan het werk ben heb ik natuurlijk geen radio bij de hand. Een radio is zo lastig meeslepen tijdens het bezorgen van de post. En dus zou ik heel graag een MP3/radio speler willen hebben die ik makkelijk mee kan nemen tijdens mijn werk zodat ik ook altijd muziek heb.

Is jouw verlanglijstje nu al compleet?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

  1. Esmée

    20 november 2015 at 14:35

    Mooi lijstje! Ik mocht voor school de Fitbit armband uit testen, en hij is erg fijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *