Budget schoencadeautjes voor volwassenen (max. € 10,-)

Door  |  0 reacties

Of je nu lootjes trekt met een hele groep mensen of een cadeautje zoekt voor in de schoen van je beste vriendin, het is soms lastig om dat perfecte presentje te vinden. Wij helpen je op weg en hebben alvast negen toffe cadeautjes voor je uitgezocht! En het fijne is, ze kosten allemaal niet meer dan € 10,-! Van keukenprinsessen tot interieurjunkies, iedereen wordt blij van deze verrassingen.

Budget schoencadeautjes voor volwassenen

Alles over deze budget schoencadeautjes

1. De trendy set van vier Mason Jar drinkglazen van het Deense merk Nordal geeft iedere keuken dat hippe Scandinavische tintje. Prijs € 9,95 via VT Wonen.

2. Beautyproducten kunnen altijd, vooral wanneer het luxe scrubzout is met de heerlijke geur van groene thee! De ontvanger van dit cadeau kan heerlijk gaan ontspannen… Prijs € 8,95 via VT Wonen.

3. Wat is er nou een beter cadeau dan een praktisch cadeau? Deze bamboe snijplank is superhandig en ziet er met het felgekleurde koord ook nog eens leuk uit. Prijs € 10,- via Hema.

4. Hema blijft verrassen! Ons favoriete winkel heeft tegenwoordig ook een superleuk kookboek vol met winterse recepten (zo leer je precies wat je met je rookworst moet doen!). Dankzij de hippe mintgroene kleur is hij ook leuk voor op de koffietafel. Prijs € 10,- via Hema.

5. Een katoenen poster waar iedereen vrolijk van wordt! Met het hippe ontwerp, de zwart/witte kleuren en de leuke opdruk is dit een topper voor de interieurfreak en ook heel erg leuk voor stelletjes! €9,95 via VT Wonen.

6. Iedereen weet het inmiddels wel, kleuren is hip! Deze leuke scheurkalender voor volwassenen heeft iedere dag een nieuwe kleurplaat. Een dagelijks ontspanningsmomentje! Prijs € 8,99 via Bol.com.

7. Hoor de wind waait door de bomen… tijd voor een warme kop thee of chocolademelk! Het merk Pip maakt de vrolijkste mokken, een perfect cadeau voor de koukleum. Prijs € 8,95 via VT Wonen.

8. Wie is er niet dol op tosti’s? Dit leuke kookboekje geeft een twist aan deze oerhollandse broodjes door allerlei verrassende ingrediënten te gebruiken. Hier hoef je geen keukenprins(es) voor te zijn! Prijs € 9,95 via Bol.com.

9. Een blijmaker voor vrouwen en mannen! Van de douche tot in de tuin, met deze hippe bluetooth speaker geniet je overal van de muziek op je telefoon op tablet. Prijs € 10,- via Hema.

Welke van deze budget schoencadeautjes wil jij wel in je schoen vinden?

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *