Agenda of naslagwerk? Elke dag een vraag in 2016

Door  |  0 reacties

Herinner je je het dagboek Elke dag een vraag nog? Na het succes van dit vijfjaar-dagboek komt de uitgever nu met de Elke dag een vraag-agenda voor 2016.

Wat kun je van deze agenda verwachten?

Elke dag een vraag agenda 2016In de Elke dag een vraag agenda 2015 beantwoord je elke dag van het jaar een persoonlijke vraag. Direct naast de lopende week, waarin alle ruimte is voor al je afspraken. Elke dag een momentje van bezinning, ergens over nadenken. En na het jaar heb je een tof naslagwerk van al je gedachten, activiteiten en plannen van dat jaar. Hoe tof!

Elke dag een vraag, maar wat word er dan gevraagd?

Wat is het laatste cadeau dat je iemand gaf? Wat is het beste dat je vandaag hebt gelezen? Wat ben je aan het uitstellen? Heb je vandaag een leugen verteld? Wat ging vandaag helemaal mis? Kun je je leven in een zin van zes woorden omschrijven?

Wat heeft jou positief veranderd? Welke kritiek kreeg je vandaag? Waar zou je vijf jaar geleden meer tijd aan hebben willen besteed? Wat heb je aan? Was je vandaag gestructureerd of chaotisch?

Uiteenlopende vragen dus. En dat maakt dit boek zo leuk. Ga jij de uitdaging aan, elke dag een vraag, 365 dagen lang?

Titel: Elke dag een vraag, agenda 2016
Uitgever: BBNC Uitgevers
Prijs: € 14,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *