Uitgelicht! Dé kerstfilms van 2015

Door  |  0 reacties

Voor veel families is het een jaarlijkse traditie: op eerste of tweede kerstdag naar de bioscoop. De voorpret kan vast beginnen, want wij maakten een lijstje met de kerstfilms waaruit je dit jaar kunt kiezen. Kijk je mee?

Wordt het een échte kerstfilm of toch liever een kinderfilm of misschien zelfs een horrorfilm? Keuze genoeg dit jaar! Misschien moet je wel een paar keer naar de bioscoop om alle kerstfilms die je pers e wilt zien te kunnen afvinken.

kerstfilms

Kerstfilms 2015: kies maar raak!

1. Vorig jaar zaten wij in de bioscoop voor Mannenharten 1. Een succes! Dus we moeten wel naar Mannenharten 2 toch? Kijken hoe de mannen het nu, een jaar later, doen. Inclusief nieuwe man Younes, die op een nacht het meisje van zijn dromen tegenkomt en ook gelijk weer uit het oog verliest. Zal hij haar terugvinden? Vanaf 17 december in de bioscoop.

2. Vanaf 9 december is Snoopy te zien in de bioscoop. Leuk toch om samen met het hele gezin of zelfs de hele familie Snoopy & Charlie Brown de Peanuts film te kijken? Iedereen blij!

3. The Night Before gaat over drie jeugdvrienden die elk jaar samen losgaan op kerstavond. Maar nu zijn ze volwassen en is het eind van de traditie in zicht. Ze zetten alles op alles om naar het Nutcracka Ball, het meest legendarische Kerstfeest in New York, te gaan voor een mooie afsluiting van de traditie. Vanaf 3 december kun je hiervoor naar de bioscoop.

4. Nog een leuke voor de kids: Dummie de Mummie en de sfinx van Shakaba. Wanneer Dummie beseft dat hij nooit groot zal worden en dus ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader. Vol zelfvertrouwen doet hij mee aan een bijzondere wedstrijd. Ondertussen heeft zijn beste vriend Goos een ander plan. Ergens op aarde bevindt zich een geheimzinnig beeldje, de sfinx van Shakaba. Misschien kan dat machtige beeldje Dummie helpen?! Goos moet en zal het vinden. Maar… waar is het? Vanaf 9 december in de bioscoop.

5. Geen zin in zoetsappige kerstfilms? Geen paniek, met Krampus kun je je horror-hart vanaf 10 december heerlijk ophalen in de bioscoop. En toch een en al kerst want alle bekende kerstfiguren komen voorbij.

6. De diehard Star Wars fans zijn deze kerst helemaal in hun element met het verschijnen van Star Wars VII: The Force Awakens. Vanaf 16 december draait hij in de bioscoop. May the force be with you!

7. Wat is kerst zonder The Nutcracker (de Notenkraker)? Dit jaar kun je op 16 december in Almere, Emmen en Zoetermeer in de bioscoop (!) naar deze bijzondere live balletvoorstelling kijken.

8. Bon Bini Holland, onbeskoft grappig! Met Jandino Asporaat in de hoofdrol als de brutale maar charmante opzichter Robertico Florentina. Als jij van de humor van Jandino houdt en je graag in zonniger oorden waant, de film speelt zich af in Curaçao, kunt je je hart ophalen vanaf 10 december.

9. Met hoofdrollen voor Lies Visschedijk, Eva Van der Gucht en Anne-Marie Jung in de Nederlandse film Hallo Bungalow moet het qua humor wel goed zitten. Geen op en top kerstfilm maar wel een film die garant staat voor een avond vermaak.

Ik ga in ieder geval naar Mannenharten 2, maar ik vind Snoopy ook leuk om met de kids te gaan zien. Welke kerstfilms worden het voor jou? 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *