Christmas is so much fun! 9x grappige kerstkaarten

Door  |  0 reacties

Een glimlach op het gezicht toveren van je vrienden en familie? Ga dit jaar niet voor een mooie of chique kerstkaart, maar stuur een van deze grappige kerstkaarten. Succes gegarandeerd! Als je tenminste oplet naar wie je welke kaart stuurt…

Etsy; een walhalla voor creatieve verkopers én voor iedereen die echt indruk wil maken met zijn of haar kerstkaart. Enige nadeel aan Etsy: soms zijn het buitenlandse verkopers en duurt de levering wat langer. Geen probleem, je hebt nu nog alle tijd om deze grappige kerstkaarten te bestellen.

Grappige kerstkaarten

Alles over grappige kerstkaarten

1. OMG, ken je die kerstkaarten van families in een té standaard pose? Dat je denkt: “Moet dat nu echt?” Laat je afschuw weten met deze grappige kerstkaarten en niemand die je ooit nog die corny kaarten durft te sturen.

2. Een toffe kaart voor de chocoholics in je omgeving. Mij mag je deze in elk geval sturen! Graag met wat kerstchocolade erbij.

3. Iemand laten schrikken? Met deze kerstkaart lukt het zonder twijfel. En als hij geopend wordt? Dan levert het een grote glimlach op.

4. Heb jij een goede vriend of familielid die echt een hekel heeft aan kerstmis? Deze simpele, maar grappige kerstkaarten valt vast in goede aarde.

5. Our first christmas together. You better hope my presents are good or it may be the last. Met deze grappige kerstkaart scoor je goede cadeautjes voor jezelf.

6. Een geschikte kerstkaart voor die ene vriend of dat familielid die soms net iets te diep in het glaasje kijkt…

7. Stille liefde? Laat het blijken met deze kerstkaart. Als je durft…

8. Iemand in je omgeving die maar geen genoeg kan krijgen van selfies? Check deze (s)elfie kaart.

9. Met deze kerstkaart geef je in elk geval een duidelijke boodschap af.

Durf jij het aan, want sommige van deze grappige kerstkaarten zijn natuurlijk best een beetje gewaagd.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *