De grote Dilemma op Dinsdag weekkalender

Door  |  1 reactie

Na Het grote Dilemma op Dinsdag Boek is er nu De grote Dilemma op Dinsdag weekkalender. Een jaar lang iedere week een nieuw dilemma waar je met het hele gezin op kunt reageren en over kunt debatteren.

Het is simpel: je móet kiezen. Dat is makkelijker gezegd dan je denkt. De dilemma’s die je krijgt voorgelegd liegen er niet om. De grote Dilemma op Dinsdag weekkalender zorgt gegarandeerd voor vermaak op het toilet thuis, de pantry op kantoor of welke plek jij hier dan ook voor bedenkt.

Wat kun je verwachten van ‘De grote Dilemma op Dinsdag weekkalender’?

 De grote dilemma op Dinsdag-weekkalender Je zoekt het weeknummer op, slaat de kalender open en hangt hem op aan een haakje. En daar zie je gelijk het dilemma van die week. Met het bijgeleverde potlood, dat je handig kunt opbergen in een elastiekje waardoor je nooit misgrijpt, vul je vervolgens je naam in onder jouw keuze. De rest van je familie/collega’s/vrienden doen dat ook en zo heb je hele week pret en kijk je alweer uit naar de nieuwe week met een nieuw dilemma.

Wat voor dilemma’s je kunt verwachten? Je vingers zijn met secondelijm aan elkaar gelijmd vs. na elke vrijpartij krijg je een baby bij. Als je iemand aantrekkelijk vindt, ga je kwijlen vs. als je een sirene hoort, doe je alsof je dood bent. Je weet dat kabouters bestaan en je wilt iedereen daarvan overtuigen vs. je snapt grappen altijd pas 10 minuten later. Je wast je haren elke dag met mayonaise vs. je praat altijd door een megafoon. Zomaar een paar voorbeelden. Snap je nu waarom deze dilemma’s helemaal zo makkelijk nog niet zijn?

De grote Dilemma op Dinsdag weekkalender is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen maar ook zeer geschikt als cadeautje op pakjesavond of onder de kerstboom. Want je kunt maar beter vroeg genoeg de december-cadeaus inslaan is het niet?

Titel: De grote Dilemma op Dinsdag weekkalender
Uitgever: Blossom Books
Prijs: € 15,99

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. Mariella

    26 november 2015 at 19:56

    Whaat, is er nu ook een kalender? Supergaaf!
    Het boek kreeg ik vorig jaar met mijn verjaardag, en doet het nog steeds goed op feestjes.

    Ben heel benieuwd naar de weekkalender.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *