The Wish Writer, een ontroerende kerstreclame van Macy’s

Door  |  0 reacties

Heb jij ook zo’n zwak voor al die vertederende kerstreclames die eind november massaal verschijnen? Check dan snel de kerstreclame van Macy’s, The Wish Writer.

Ik werd getipt door Saskia van Christmaholic: “Lau, heb je de reclame van Macy’s al gezien?”. Nee dus. Maar na haar berichtje heb ik hem al een keer of vijf gekeken.

Waarom wij zo vertederd zijn door de lieve zus en broer in de reclame van het Amerikaanse warenhuis Macy? Kijk het filmpje en beoordeel zelf. Deze moet je toch wel meerdere keren kijken?!?

Meer toffe kerstreclames zien?

Eerder schreven we al over het ontroerende Man on the Moon van John Lewis en de grappige kater Mog van Sainsbury. Op Facebook plaatsten we ook een geweldige kerstreclame. Neem je een kijkje?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *