Do disturb: een kijkje in het leven van een onbekende

Door  |  0 reacties

Heb jij ooit wel eens aan een onbekende gevraagd hoe zijn leven eruit ziet, wat zijn verhaal is? Vast niet! Met het unieke fotoboek Do disturb krijg je wél een kijkje in het leven van een ander.

Desiré van den Berg is fotograaf in hart en nieren. Ze wordt het meest gelukkig van het fotograferen van subculturen en het nachtleven, waarbij ze middenin het leven staat met een fotocamera in haar hand. En dan het liefst op onbekende plekken of plekken die zelfs een taboe zijn.

Do disturb: een kijkje in het leven van moderne reizigers

Do DisturbVoor Do disturb zette Desiré talloze moderne reizigers in Amsterdam, Londen, Parijs & New York op de foto. Ze stelden ze een paar simpele vragen: wie ben je, waar kom je vandaan, waarom ben je hier en wat heb je altijd bij je?

Het resultaat: een verzameling van openhartige portretten. Van o.a. een danseres uit Las Vegas die verslaafd is aan Instagram, een twintiger die haar vriendin met tattoo-opleiding haar hele been liet ‘beschilderen’, een paaldansende zakenvrouw en een jonge vrouw die op vakantie altijd slecht weer heeft.

Mooie verhalen, humoristische verhalen en aangrijpende verhalen uit alle culturen. Een prachtig fotoboek die iedere fotoliefhebber in de kast moet hebben staan.

Titel: Do Disturb – Encounters with modern day nomads
Fotograaf/auteur: Desiré van den Berg
Uitgeverij: Terra
Prijs: € 37,99

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat een affiliatelink.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *