Een eenzame kerst?

Door  |  0 reacties

In de kerstsfeer komen? Lees Een eenzame kerst? van Amanda Prowse en voila, welkom kerstsfeer!

Waar Een eenzame kerst? over gaat

Een eenzame kerst, Amanda ProwseMegan, door iedereen Meg genoemd, werd als kind van pleeggezin naar pleeggezin gesleurd. Ze wilde maar een ding: opgehaald worden voor kerst door haar moeder en daar een echt kerstfeest vieren. En dan nog niet eens zozeer vanwege de kerstcadeautjes onder de boom, maar vanwege het samenzijn.

Als Meg zwanger achterblijft nadat haar vriend Bill verongelukt (samen met zijn minnares), heeft ze maar een voornemen: elk jaar de kerst zoals zij hem wilde thuis vieren met haar zoontje Lucas.

Maar dan gaat ze voor haar werk vlak voor kerst naar New York en ontmoet de man van haar leven. Eenmaal terug in Engeland, mist ze die stoere man met zijn roodbruine krullen. Gaat ze terug voor kerst en laat ze haar zoontje achter, of wijkt ze niet af van haar voornemen?

Wat wij vonden van Een eenzame kerst?

Bij het lezen van Een eenzame kerst? ben je voor even in New York, in winterse sferen. Samen met Meg loop je door de straten van the big apple en zou je willen dat je gewoon even echt aan haar zijde kon staan. Om samen met haar de liefde te voelen die er tussen haar en Edd is. Je zou willen dat je Lucas bent, die zo’n liefdevolle moeder heeft. Je zou willen dat je zelf kerst mee viert met al haar geliefden. En je wilt een happy end. Of die er komt…? Lees het boek zelf!

Titel: Een eenzame kerst?
Auteur: Amanda Prowse
Uitgever: Aerial Media Company B.V.
Prijs: € 17,95

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *