Kerstcadeaus voor mannen: hier worden ze wel blij van!

Door  |  0 reacties

Mannen… ze zijn een crime om (kerst)cadeaus voor te verzinnen. Want hobby’s hebben ze niet per definitie en waar je bij vrouwen vaak nog weg komt met girly hebbedingen, is het voor mannen toch een stuk lastiger. Tijd om op zoek te gaan naar de leukste kerstcadeaus voor mannen.

Kerstcadeaus voor mannen

Alles over deze kerstcadeaus voor mannen

1. Een lijst met kerstcadeaus voor mannen beginnen met bier klinkt misschien wat cliché. Maar we doen graag aan clichés als het leuke producten betreft. Check deze bierbrouwset.

2. Op zoek naar een klein en betaalbaar kerstcadeautje voor een gadgetliefhebber? Check deze iPhone-lensjes van de HEMA.

3. Mannen kunnen ook blij worden van spellen. Zeker als dat spel 30 seconds heet.

4. Oh wat ben ik jaloers op de mannen die dit kerstcadeau krijgen; een mobiele oplader voor je telefoon. Eentje die net zo groot is als een creditcard en die binnen een uur je batterij van 10% naar 50% kunnen opladen. Nooit meer een lege telefoon!

5. Met deze bierglazen doe je niet alleen de man een plezier, maar ook de vrouw des huizes. Staan een stuk leuker dan Heineken- of Amstelglazen is het niet?

6. Voor baardmans of snorremans koop je natuurlijk deze toffe verzorgingskit.

7. Mocht je een wat groter budget hebben: hoe cool is deze woord-klok?

8. Geen rondslingerende spullen meer met dank aan deze bureau-organizer. Van stoer kurk!

9. Een man die geïnteresseerd is in de Nederlandse en Belgische onderwereld maak je zeker blij met het boek Crime Top 100.

Stop met speuren. Als hier geen geschikt kerstcadeau voor mannen tussen zit, dan weet ik het ook niet meer.

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *