9x de leukste DIY kerstcadeaus voor kinderen

Door  |  0 reacties

Zooo spannend, al die cadeautjes onder de kerstboom. Steeds meer pakjes erbij in de aanloop naar kerst. Koop jij alle kerstcadeautjes of vind je het ook leuk om DIY kerstcadeaus voor kinderen onder de kerstboom te leggen? 

Voor de DIY-liefhebbers zochten wij de negen leukste DIY kerstcadeaus voor kinderen bij elkaar. Van eenvoudig en snel te maken tot ingewikkeld en tijdrovend. Kijk je mee?

DIY kerstcadeaus voor kinderen

Alles over deze DIY kerstcadeaus voor kinderen

1. Kun je maar niet hét kleedje vinden dat bij de stijl van de kamer van jouw dochter of zoon past dan is zelf maken niet eens zo ingewikkeld. Wel veel werk, dat wel. Maar het resultaat is toch te leuk? Dit kleedje doet het vast heel goed als cadeautje onder kerstboom.

2. Ga maar vast shoppen voor een paar leuke sokken, dan kun je daarna gelijk aan de slag met deze sock monkey.

3. Puilt de boekenplank van jouw kleine dinosaurus-fan uit dan zijn deze dino-boekensteunen een perfect DIY kerstcadeau.

4. Geen lege shampoo- en badschuimflessen meer weggooien! Kijk dan hoe leuk je daarmee aan de slag kunt. Je tovert ze vrij eenvoudig om tot deze briljante monster pennenhouders. Vullen met nieuwe potloden en stiften en je DIY kerstcadeau is klaar.

5. Wedden dat dit kussenbed direct na het uitpakken in gebruik wordt genomen? Met een beetje mazzel kun je er zelf ook van genieten. Als de kids op bed liggen….

6. Als dit vilten etui voor mij onder de kerstboom had gelegen toen ik een klein meisje was, zou ik super blij zijn geweest. Vilt is ook nog eens een fijn materiaal om mee te werken als je dit DIY kerstcadeau gaat maken.

7. Zoals ik al zei: vilt is fijn materiaal om mee te werken. Je maakt er zonder te naaien zelfs deze stoere superhelden capes van. Blije kleine jongetjes met kerst.

8. Stel nou hè, stel… dat je op kerstochtend de gordijnen open doet en er een pak sneeuw is gevallen. Hoe geweldig is dit bouw-een-sneeuwpop-pakket dan als DIY kerstcadeau onder de kerstboom.

9. Wie ben ik? een spel dat in heel veel spelletjeskasten te vinden is. Maar niet deze variant met familieleden erop, of klasgenootjes, favorieten TV-helden…

Heel eerlijk; ik ben niet zo’n handwerkend typje. Ik bak liever. Maar na het samenstellen van dit lijstje met de leukste DIY kerstcadeaus voor kinderen sluit ik niet uit dat het er toch van gaat komen. 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *