De leukste kerstcadeaus voor bakfanaten

Door  |  0 reacties

Bakken is ontspannen. En alles wat je zelf maakt, is lekkerder dan wanneer je het kant en klaar koopt. Bakfanaten maak je dan ook vast en zeker blij met de leukste bakhulpjes als kerstcadeau onder de kerstboom. Geen idee wat fijne bakhulpjes zijn? Wij selecteerden er negen voor je.

Het is geen geheim dat ik zelf ook graag en vaak bak. Niet alleen voor eigen gebruik maar ook om anderen mee te verrassen en zelfs aan verzoeknummers geef ik regelmatig gehoor. Van dit lijstje kerstcadeaus voor bakfanaten word ik zelf dus ook heel blij. Kijk je mee?

kerstcadeaus

Alles over deze kerstcadeaus voor bakafanaten

1. Met deze uitstekers in de vorm van cijfers van HEMA kun je alle kanten op. De leeftijd van de jarig bakken, kleine smurfjes motiveren om te leren tellen… Leuk dus!

2. Na kerst volgt vanzelf Oud & Nieuw en behalve oliebollen en appelbeignets zijn sterrenkoekjes natuurlijk ook een leuke sfeermaker voor op tafel. Je maakt ze eenvoudig zelf met deze mooie set van drie uitsteekvormen.

3. Als jongensmoeder weet ik zeker dat ik punten zou scoren met stoere Batman-koekjes. Maar hoe maak je die dan? Eenvoudig met deze batman-deegroller waarmee je de afdruk eenvoudig in het deeg achterlaat.

4. Ook leuk, een deegstempel waarmee je eenvoudig de teksten Like of Happy Cookie in de je deeg ‘stanst’. De stempel is ook verkrijgbaar met de teksten Nice en Hello.

5. Cupcakevormpjes kun je als bakfanaat nooit genoeg hebben. Deze cupcakewraps zijn net even anders doordat ze van steviger papier gemaakt zijn. Kies een serie verschillende vormpjes uit, doe ze allemaal in een glazen pot of leuke kist en je hebt een perfect kerstcadeau.

6. Een ronde springvorm heeft iedere bakfanaat wel in huis. Vaak zelfs meerdere maten. Een rechthoekige springvorm kan echter ook heel praktisch zijn.

7. Als deze taartvorm niet in gebruik is, krijgt hij vast een mooi plekje in de keuken want hij is te leuk met het recept voor een taartbodem als print.

8. Oehhhh… aangezien ik wekelijks zelf brood bak zou ik echt heel blij worden van deze broodbakbol onder de kerstboom.

9. Koekjes maken die eruit zien alsof ze uit de fabriek komen? Dat lukt prima met deze koekjespers en de bijgeleverde twaalf vormen. Tof!

Mij zou je blij maken met alle kerstcadeaus uit dit rijtje. Makkelijk hè. En jij, welke van deze negen bakhulpjes zie jij graag onder de kerstboom? 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *