Mondaymorning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Elke maandag onze favorieten. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine van deze week?

favorieten

Alles over deze favorieten

1. Bikini season is over en cocoon season is aangebroken. Leuk cadeautje voor onder de kerstboom. Of gewoon voor jezelf.

2. Een transparante wissellijst. Zo mooi kan eenvoudig zijn.

3. Sint is het land uit, de kerstboom heeft zijn intrede gedaan. Met een hond is een echte kerstboom geen aanrader en dus ging Laura op zoek naar een goede nepperd. De Siberian Spruce is dat zeker. Vol met takken, natuurgetrouwe kleur en zelfs een klein laagje sneeuw wat een ijzig effect geeft.

4. Afgelopen jaar had Sabine een abonnement op GezondNu, komend jaar wordt het Foodies. Tijd voor nieuwe kook- en bakinspiratie! Nu een leuke actie: 12 nummers voor € 12,-.

5. Hoe cool is dit! De Tempescope laat je letterlijk zien wat voor weer het wordt bij jou in de buurt, of bij je liefde in het buitenland. Of je kiest zelf wat voor weer de Tempescope moet laten zien.

6. Sabine bakt graag, ook voor anderen. Wel zo leuk (en handig) om dat in een vorm te doen die er gelijk een cadeautje van maakt.

7. Jamie Oliver heeft altijd goede ideeën. Deze crab dogs gaan op de te-maken-lijst van Sabine.

8. Negeer de irritante reclame van Fonq, neem vooral wel een kijkje in het online warenhuis. Elke week spotten we hier de leukste nieuwe dingen. Wat dacht je van dit robot-behang?

9. De leukste kerstfoto’s met de hele familie maak je met deze photobooth-set!

Wat is jouw favoriet van deze week?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *