Pimp je (kerst)tafel

Door  |  0 reacties

Hoe verleidelijk het ook is om een apart kerstservies (je hebt zulke mooie!) aan te schaffen, het is wel een flinke investering voor die paar dagen per jaar dat je het gebruikt. Dat kan ook anders, zo blijkt uit de ideeën van Pimp je tafel.

Over Pimp je tafel

De liefde voor lekker koken komt langzaam ook de keuken uit. Niet alleen bij het fornuis worden bijzondere dingen gecreëerd, op de eettafel gebeurt tegenwoordig ook iets moois. Pimp je Tafel is een nieuwe webshop voor iedereen die in eigen stijl wil tafelen. Je vindt er opvallend mooie en betaalbare serviezen, stijlvol tafellinnen en alle accessoires om je tafel voor elke gelegenheid te pimpen.

Zo ook voor kerst. En dat zonder dat je er een speciaal servies voor hoeft te kopen. Wist je dat je je tafel kunt deken in winters warm? Gebruik warm blauw, wit en koper. Kleuren die je het hele jaar door nog kunt inzetten. Of wat dacht je van ijs blauw? Wit en lichtblauw zijn hier de hoofdkleuren. Voor wie helemaal into de Scandinavische trend is, laat Pimp je tafel zien dat je ook een kerstige zwart/wit tafel kunt creëren.

Creëer je kersttafel met deze producten

We namen een kijkje in het assortiment van Pimp je tafel en selecteerden onze favoriete producten voor komende kerst. Welkom eters!

Pimp je kersttafel

1. IJsblauw is door de combinatie van wit en zachtblauw misschien wel onze favoriet. Ga bijvoorbeeld op chique met dit mooie bord.

2. Dat mooie bord combineer je overigens moeiteloos met deze schaal van Bloomingville. Voor de liefhebbers ook verkrijgbaar in zilver of groen.

3. Supertof bij het kerstontbijt, deze ijsblauwe mokken. Eveneens van Bloomingville. Wat zijn we toch weg van dat merk!

4. Passend bij elke eetkamer; deze witte kerststerren. Instant kerstgevoel!

5. Kerst in zwart/wit is zo gecreëerd met deze toffe servetten.

6. Als je dan toch aan het shoppen bent voor een zwart/wit kersttafel, sla dan deze krijtfles niet over. Hoe leuk is deze? Staat vast mooi naast een fles wijn.

7. Brood bij het voorgerecht serveer je in stijl in deze koperen draadmand. Warm winters!

8. Nog zo’n mooie sfeerzetter op tafel; deze ijsblauwe waxinelicht glaasjes.

9. Waar serveer jij dit jaar je haricoverts met spek op? Wij gaan voor deze serveerschaal.

Ga jij dit jaar ook voor een gepimpte kersttafel? Neem dan zeker een kijkje bij Pimp je tafel.

Voor dit artikel mochten we een aantal producten van Pimp je tafel uitzoeken. We wilden natuurlijk wel eerst kennismaken met hun service en kwaliteit om er zeker van te zijn dat we je naar een goede webshop doorverwijzen.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *