Kerst verlanglijstje: de favorieten van Simone

Door  |  0 reacties

Inspiratie nodig voor jouw Kerst verlanglijstje? De afgelopen tijd lieten we bezoekers, bloggers en andere leuke mensen aan het woord laten over hun wensen voor Sinterklaas. We sluiten deze serie af met het kerst verlanglijstje van Simone.

Simone, 29 lentes jong, blogt op Sim’s Cup Of Tea dagelijks over alles waar ze gelukkig van wordt. Ze droomt ervan om de hele wereld te zien. New York staat op dit moment op nummer één van haar bucket list. Verder is ze verslaafd aan sushi en tv-series kijken en kan ze lekker wegdromen bij het lezen van een goed verhaal. Op haar blog vind je regelmatig lifestyle en fashion gerelateerde onderwerpen, plus herkenbare lijstjes. Neem gerust eens een kijkje, er is voor ieder wat wils!

Sinterklaas vier ik eigenlijk al jaren niet meer. Kerst wel! Het kind in mij vindt het nog altijd geweldig om een verlanglijstje samen te stellen. Vroeger zette ik altijd kruisjes in het boekje van Intertoys. Dat waren meer kruisjes dan de kerstman kon betalen. Tegenwoordig surf ik over het wereldwijde web en sla al mijn linkjes op via Pocket. En ook dit lijstje zal weer te duur zijn voor de kerstman. Hij moet ook nog andere mensen blij maken, toch? Maar ach, dromen mag!

Sinterklaas verlanglijstje SImone

Waarom deze producten op het verlanglijstje van Simone staan

1. Ik houd van reizen en van eten. Een scratch map staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Laatst kwam ik de Scratch Map Gourmet Europa van Luckies tegen en ik was meteen verkocht. Mijn doel is dan ook om uiteindelijk alle landen weg te krassen. A girl can dream!

2. Al sinds mijn jeugd ben ik fan van the Sims. In mijn tienerjaren kocht ik de Sims 1 inclusief alle uitbreidingspakketten. Tegenwoordig speel ik alleen nog de gratis versie ‘The Sims Freeplay’ op mijn iPad. Toch wil ik The Sims 4, inclusief alle uitbreidingspakketten voor op mijn Macbook Air hebben. Dit is toch weer heel anders.

3. Sinds kort maak ik gebruik van een Canon 1100D. Ik snap er nog niet veel van, maar binnenkort ga ik een workshop volgen, dus er wordt aan gewerkt. Ik heb vernomen dat de 50mm lens mooiere (product)foto’s maakt dan de standaard kittens die ik nu gebruik. Deze wil ik dus erg graag toevoegen aan mijn lijstje.

4. Een tijdje geleden is mijn combi-oven stuk gegaan. Op het moment heb ik nog wel een kleine, goedkope combi-oven staan, maar dat ding werkt absoluut niet zoals ik zou willen. Met deze oven van Samsung kun je werkelijk alles. Het is een magnetron, oven, frituur (zonder vet) en je kunt er mee bakken, grillen en toast maken. Ik wil het!

5. Een van de beste series die ooit gemaakt is. En ik houd wel van een ouderwets bordspel. Zal het me lukken om het noorden te veroveren? Of misschien wel Kingslanding? Doe mij maar dit Monopoly-spel!

6. Een slowjuicer! Deze staat echt al maanden, misschien wel langer, op mijn wishlist. Het lijkt me heerlijk om zelf sapjes te kunnen maken. Lekker gezond en je kunt zelf kiezen welke soorten vruchten je gebruikt.

7. Ik las laatst een review over deze lipstick en was op slag verliefd. Ik ben niet echt iemand die veel lipstick draagt, maar deze zou ik toch wel graag in mijn collectie willen hebben. Very classy!

8. Al eens gellak verwijderd? Zo ja, dan weet je dat dat niet echt een fijn klusje is. Ik ben dus erg benieuwd naar deze Striplac. Deze zou je er namelijk gewoon vanaf moeten kunnen trekken. Dat zou me ontzettend veel tijd besparen!

9. Natuurlijk mogen schoenen niet ontbreken op mijn lijstje. Ik heb op het moment alleen zwarte schoenen en laarsjes in mijn kast staan, dus dit paar mag er best nog wel bij. You can never have too much shoes, right?

Doe ons ook maar die schoenen. En die slowjuicer. En…. wat wil jij van dit kerst verlanglijstje?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *