Gadgetliefhebbers opgelet! De leukste kerstcadeaus

Door  |  1 reactie

Gadgetliefhebbers; we zijn er dol op! Want voor deze mensen kun je altijd de handigste of meest grappige cadeaus vinden. Zeker als je een kijkje neemt op Radbag. Check deze toffe kerstcadeaus voor gadgetliefhebbers.

Radbag is een online webshop met, zoals ze zelf zeggen, dingen die je moet hebben. Ze bieden unieke producten aan, vaak met een knipoog. En bij bijna elk artikel denk je ‘Hebbuh!’. Gadgets hebben ze volop, veelal vooral grappig, soms ook nuttig. Wij maakten een selectie van onze favoriete gadgets voor onder de kerstboom. Kijk je mee?

Kerstcadeaus voor gadgetliefhebbers

Alles over deze kerstcadeaus voor gadgetliefhebbers

1. Must buy voor die vriendin die om de haverklap selfies op Instagram zet; de Selfieme.

2. Mocht je een wat groter budget hebben: hoe cool is deze woordklok.

3. Voor de girly gadgetliefhebbers: high heel speakers.

4. Toegegeven; de meeste van deze gadgets kun je best zonder leven. Maar zeg nu zelf, ze hebben toch een hoog hebben-gehalte? Dat geldt ook voor deze smartphone projector. Zelf in elkaar zetten, dus je zet de ontvanger ook nog even aan het werk.

5. Wat is er mooier dan met aangename, zachte muziek op de achtergrond in slaap te vallen? Met dit muziekkussen kan dat, zonder dat je partner er last van heeft. Aan te sluiten op alles met een koptelefoonaansluiting. Ja, ook je telefoon dus.

6. De film én gadgetliefhebber doe je zonder twijfel een plezier met deze retro popcornmachine in handzaam formaat. Print voor de ontvanger dan meteen even deze popcorn-recepten.

7. Ben je zo hard aan het werk dat je gewoon je kop koffie vergeet: koud! Herkenbaar? Met deze USB kopjesverwarmer gebeurt dat je niet meer.

8. Samen muziek luisteren gaat zonder moeite met deze audio splitter.

9. Met deze richtingaanwijzer ziet niemand je meer over het hoofd als je door de grote (of kleine) stad fietst. Handig: werkt met afstandsbediening.

Voor welk van deze gadgets ga jij?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Mila

    9 december 2015 at 11:39

    Die eerste!! Zo leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *