De leukste kerstcadeaus voor hardloopfreaks

Door  |  0 reacties

Kerstcadeaus kopen voor hardloopfreaks kan best een uitdaging zijn. Want waar worden ze nu echt blij van? Wij zochten negen sportieve kerstcadeaus voor je uit waarmee je zeker weten een tevreden glimlach op het gezicht tovert van die fanatieke hardloper in jouw omgeving.

Hardloopfreaks worden over het algemeen erg blij van nieuwe items voor hun sportkast of -plank. Maar dat spul is best prijzig over het algemeen, dus niets leuker dan af en toe iets cadeau krijgen. Als je zelf niet aan hardlopen doet is het best lastig om dat iets te bedenken, vandaar dat wij je te hulp schieten. Kijk je mee?

kerstcadeaus

Alles over deze kerstcadeaus voor hardloopfreaks

1. I run because I really like cakeTja, je moet toch ergens je motivatie vandaan halen als het niet vanzelf gaat. Dit shirt onder de kerstboom vinden is toch superleuk?  

2. Sokken voor kerst geven is natuurlijk de dooddoener van het jaar. Maar toch… Goede hardloopsokken zijn onmisbaar en kun je eigenlijk nooit genoeg hebben. Prima kerstcadeautje voor die hardlopende zus dus.

3. In een gulle bui? Dan maak je de hardloopfreak in jouw familie echt onwijs blij met dit sporthorloge der sporthorloges van Polar. Decadent? Ja! Maar oh zo nuttig ook….

4. Veel hardlopers rennen ’s avonds na het werk. In deze tijd van het jaar is het dan hartstikke donker. Goede zichtbaarheid is een must. Dus ook zo’n reflectievest is een prima kerstcadeautje!

5. Nog zoiets, dat je denkt dat je geen handschoenen nodig hebt, want je wordt toch warm van het rennen. Mwah… niet dus. Ik zou die fijne handschoentjes daarom graag onder kerstboom vinden.

6. Nu het weer tijd is om voor laagjes te gaan tijdens het hardlopen is een fijne bovenste laag onmisbaar. Hoe de laagjes eronder uitzien, maakt niet zoveel uit. Maar die bovenste…? Doe mij maar zo’n mooi dames hardloopjack van Craft.

7. De meest voorkomende ergernis tijdens het hardlopen? Gok dat de draadjes van de koptelefoon die áltijd in de weg zitten in de top 3 thuishoren. Deze draadloze bluetooth headset is dan ook een geweldig kerstcadeau.

8. Vocht is onmisbaar tijdens het rennen, zeker bij langere loopjes. Een bidon in je hand vasthouden is niet zo fijn, dus een gordel waar je bidon inpast is een top kerstcadeau.

9. Voeding is belangrijk in het algemeen, maar zeker voor sporters. Het Hardloperskookboek biedt nieuwe wetenschappelijke inzichten in wat nu echt je prestaties bevordert, broodje aap-verhalen krijg je er ook bij en natuurlijk allerlei recepten.

Leuke hardloopspullen toch? Leuk kerstpapiertje erom en onder de kerstboom ermee voor die hardloopfreak(s) in jouw familie. 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *