Speciaal geselecteerd! De leukste kookboeken voor onder de kerstboom

Door  |  0 reacties

Ben jij op zoek naar het ultieme kookboek voor onder de kerstboom? Je hebt geluk; we zijn experts op het gebied van leuke kerstboeken. Dit jaar mochten we namelijk – dank uitgevers! – heel wat kookboeken recenseren. Speciaal voor kerst pikken we onze speciale pareltjes eruit.

Leuke kookboeken voor onder de kerstboom

Alles over onze favoriete kookboeken voor onder de kerstboom

1. Sabine mocht een workshop van Hemsley & Hemsley bijwonen en was verkocht. Het boek Hemsley Hemsley: de kunst om goed te eten ligt nu regelmatig opengeslagen op tafel.

2. Het weekend betekent voor Laura lang tafelen. Ook, of misschien wel zeker, in de ochtend. Daar is nu eindelijk tijd voor. Het Weekend Ontbijtboek is dan ook een bron van inspiratie.

3. Saladeliefhebber in de familie? Dan kan het saladeboek van Delicious. alleen maar in goede aarde vallen.

4. Niet alleen één van de aller-, aller-, allergoedste kookboeken die we dit jaar ontvingen, als je Good Food Book #2 koopt doe je kinderen in Malawi ook nog eens een groot plezier.

5. Je begint enthousiast een foodblog en je eindigt uiteindelijk met een boek, dat overkwam Sarah Britton. En een bestseller werd het ook nog; alleen al het bladeren door My New Roots maakt hongerig.

6. Stiekem zouden we Rudolph’s meest recente kerstkookboek noemen, maar daar kun je een kaar niets mee doen als je die cadeau krijgt onder de kerstboom. Wil je toch voor Rudolph gaan, dan is Rudolph Kookt 2 een meer dan goed alternatief.

7. Donna Hay is voor Laura onmisbaar in de keuken. Haar aanwinst van dit jaar is dan ook Nieuwe klassiekers van deze geweldige kookboekenauteur. Een flinke investering, dus je moet diegene voor wie je hem onder de kerstboom legt wel erg lief vinden!

8. Het kookboek van Erin Gleeson oogt als een sprookjesboek als je naar de omslag kijkt. De fotografe en kunstenares liet zich inspireren door haar bosrijke omgeving en maakte het bijzondere kookboek Forest Feast met maar liefst 100 recepten.

9. Lekker om bij op te warmen tijdens een strenge winter: hemelse soepen. In dit kookboek vind je er genoeg voor de komende winters.

Meer keuze nodig? Bekijk alle kookboeken die we dit jaar recenseerden.

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *