Een compleet kerstontbijt met mymuesli

Door  |  0 reacties

Koude winterdagen en je bed uitkomen? Geen pretje! Maar wat als je nu weet dat er een fijn ontbijt op je staat te wachten? Dan wordt het veel makkelijker. Deze maand helpt mymuesli je met uit bed komen. Geniet van speciale kerstmuesli’s of winter noats.

Voor wie het concept van mymuesli, we schreven er eerder over, nog niet kent; op de website kun je zelf je favoriete muesli samenstellen. Leuk, gezond & handig! En nu komen ze met drie unieke periode voor kerst. Daarmee helpen ze je stiekem de winter door. Want uit bed komen wordt zo veel leuker.

mymuesli kerstKerstmis granola

De gouden koker is niet alleen een eyecatcher op tafel en/of leuk om onder de kerstboom te leggen, de inhoud is ook nog eens verschrikkelijk lekker. De havervlokken in de koker werden gebakken in biologische bijenhoning én met de typische kerst specerijen kaneel, kruidnagel en kardemom. Ze worden gecombineerd met witte chocolade flakes, corn cripsers, walnoten en krokante appel-kaneel-crunchy’s. Zeker geen saai ontbijt!

Advents muesli

Kerst-amandelen omhuld met biologische melkchocolade. Een specerijenmix van nootmuskaat, kruidnagel, kardemom en kanaal. En krokante appel-kaneel-crunchy’s. Wat een kerstvoorpret met deze muesli.

N’oats

N’oats, de biologische havermout van mymuesli, is speciaal voor deze periode in een kerstjasje gestoken. Hierdoor krijg je niet alleen enorm veel voedingsvezels binnen (de N’oats hebben een speciaal bewerkingsproces waardoor deze zo voedzaam zijn), je kunt ook nog eens genieten van een combinatie van gingerbread-specerijen, mild-zoete pecannoten, abrikoos, hazelnoten en amandelen. Lekker!

Speciaal voor de feestdagen zijn deze producten in cadeauverpakkingen verkrijgbaar. Perfect voor dat gezonde familielid of die sportieve vriendin.

Bekijk alle kerstproducten van My Muesli >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *